EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yaş: 20 boy:1.85 kilo: 82 boyuma göre zayıf bi yapım var. hacimli bi vücut için ne yapabilirim "evde".. yani çizgileri belli olan kaslara gerek yok.. yapılı bi vücut olsun yeter.. şınav, barfix, mekik vs.. bu tür şeyler ile mümkün müdür? sabah öğle akşam nasıl beslenmeliyim? sorusunu da şimdi mi sormalıyım bilmiorum.. ilk olarak şu üsttekine yoğunlaşalım bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Ilk cevap - spor salonuna git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 su topike alalim seni. http://forum.paticik.com/read.php?32,3932450,4851531,page=140#msg-4851531 tags brad pitt, fight club, plaj vucudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 işte soru(n) da o.. gitmeden, evde bişeyler yapsak.. olmaz mı? hadi be yapın bi güzellik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 1.85 82 kilo zayıf mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 DoruK said: 1.85 82 kilo zayıf mı?? Bende onu dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yaw üst taraf zayıf gibi.. kollar da omuzlar da hacimsiz.. göğüs zaten haphacimsiz.. mağdurum =) sanırım alt taraf yağlı baya-bacaklar falan özellikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Omuzlar kemikten dolayıdır sanırım. Ama spor salonunda çözersin. Yine ilk mesaja geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Bir çift ağırlığı ayarlanabilir dumbbell, barfiks ve bench alsan eve aslında bütün vücudunu çalıştırabilirsin ama spor salonunda hem motivasyonun hem alternatifin daha çok olur. Ayrıca spor salonu kısa vadede daha uyguna gelir. Dumbbell ağırlıkları dünyanın parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Ne yap et spor salonuna git yakında olsun salaş olsun hatta dandiriğin önde gideni olsun az para ver öz para ver hocası iyi değilse internetle bizle bi şekilde yolunu bulursun ama ne yap et spor salonuna git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ust taraf zayif ama basenler, gobek ve bel cevresinde toplanmislar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 p90 diyen çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 p90x'i indirip çalışabilir ama onun için de dünyanın alet edevatını alması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 onu ben de dusundum bi ara, ama alet isi sikintili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 evde çabuk sıkılınıyor abi. spor salonuna gidip orda arkadaş edinmek lazım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 aa ben =) o kadar kötü durumda diilim ama o tip bişey. =) throine said: ust taraf zayif ama basenler, gobek ve bel cevresinde toplanmislar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 numberten said: p90x'i indirip çalışabilir ama onun için de dünyanın alet edevatını alması lazım. ne aleti yaw.. bi iki ağırlık + barfiks dilerse bant falan.. bi de 90x'le başlamak yerine p90 ile başlamak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 motivasyon olayını çözdüm ama "şınav mekik barfixle bu işi çözebilirim diye düşünüyodum.. bi de tavuk, yumurta falan yerim.. tamamdır.." düşüncesi ben de hakimdi, yalan mıydı hepsi .s =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Sinav, barfiks, mekikle bir yere kadar. 40-50 liraya bile salonlar var. Git birine, biraz da beslenmene dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 o "bir yer" nasıl peki? yeterli gelmez mi bana acaba throine said: Sinav, barfiks, mekikle bir yere kadar. 40-50 liraya bile salonlar var. Git birine, biraz da beslenmene dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ilk mesajindaki amacina bakarsak aslinda hic bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Hiç yoktan iyidir ya. Barfiks, şınav, mekik, (air) squat ile nerdeyse bütün vücut çalışıyor. Büyük edik: Antremanları nasıl yapacağını http://crossfit.com/ den örnek alabilirsin. Crossfit egzersizleri her gün değişir. Mesela şurda sırf vücut ağırlığıyla yapılan workout'ların listesi var: http://www.crossfitla.com/cms/images/uploads/photos/Comprehensive_Bodyweight_Workout_List,_v1.5.pdf Başlangıçta bunları yapmana pek imkan yok tabi. Ama bunları seviyene göre kolaylaştırıp yapabilirsin. Mesela 3 rounds of: 50 pushups 50 situps 50 squats demiş. bunu 5 rounds of: 10 pushups 15 situps 20 squats şeklinde değiştirebilirsin. Ya da As many rounds as possible in 20 minutes of: 10 L pullups 20 squats yerine As many rounds as possible in 20 minutes of: 2 normal pullup 20 squats gibi. Onun dışında bu tür çalışmak yerine klasik vücut geliştirme programları da yapabilirsin. O tür çalışırsan her gün antreman değiştirmek yerine her gün aynı antremanı biraz daha zorlaştırarak yaparsın. Ama zaten yapacağın hareketler sayılı olduğu için vücut parçalarını ayırmak pek de mantıklı olmaz herhalde. Her seferinde bütün vücudu çalıştır bence, en azından başlangıç için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bu arada burpee çok güzel bişi ama 6. dan sonra sıkıldım bıraktım adfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 klasik vücut geliştirme programları nasıl oluyo.. bi örnekle açıklamak gerekirse: ? bu arada emeğine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mirage süpersin! haftada 3 gün 30dk kardiyo 15dk abs sonra tekrar 30dk kardiyo yapcam ardından eve gelince bu aletsiz crossfitleri yaparım artık. ağustosa kadar baklavaları çıkarcam abi bu azimle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar