typxan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 lütfen yardım edin anneler günü için ne alıyım anneme şöyle farklı hediyeler bekliyorum hep çiçek çiçek olmuyo:) lütfen söyledikleriniz:kalın kaçmasın[hline]typxan Diskoveriy ÇenIl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 annene sor (ciddiyim ben hep oyle yaparim) kendi hediye politikama gore en iyi hediye karsi tarafin istedigi hediyedir, dolayisiyla boyle gunlerde sorarim. Surpriz faktorunu yok edio ama Anneler Gununde cocugun hediye alacagi zaten barizdir ne diye surpriz olsun die kasayimki...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben hep arcelikten ufak zımbırtılar alıyordum yararlı ufak mutfak aletleri war bu sefer evde alınacak bişi kalmamış gittim cicek aldım daha ekonomik oldu hem ehu.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Abi annene göre değişir yaşlımı,biraz genç mi,Başı açıkmı,kapalı mı_? en iyi hediye bu özellikler bilinmeden seçilmez.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 yarmaya deymez anneler günü için ;)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Hediye mi istiyo ? Ben almıyorum şahsen ama küçükken çiçekçiden menekşevari bi çiçek almıştım[toprağı falan var]. Böyle rengarenkti çok severdi. Sonra kuruyup öldüler.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Ben Camelot Acc tu vericem oynasın evde canı sıkılıyo :) Diablo nereye kadar ki :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar