Tron Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 http://vimeo.com/10019015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 kediler nankör aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Video çok kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 cizimler super de konu o kadar da yaratici gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mume katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 oha çok hasta bi video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 baya guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 special thanks to bla bla bla and God bu çekti benim dikkatimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Çok başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mum_Chamber said: cizimler super de konu o kadar da yaratici gelmedi evet ama izletiyo gene de, müzik filan da hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 abi çok iyi deli misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 abi cell sayısı bazen 4 bazen 12, böle bi garplik var, bi ik iyerdede animasyonda yeterince "power" yok onun dısında cok sahane bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Gökçen bişeyi beğen lan. BİŞEYİ lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 beğendim lan begenmesem neden cok sahane yazıyım, cirkin yazarım düdük yazarım, pis yazarım falan cok sahane yazmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Olm beğensen de eleştiriyosun, beğenmesen de eleştiriyosun. Hıncal Uluç olacaksın sonunda, ondan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Cuce said: abi cell sayısı bazen 4 bazen 12, böle bi garplik var, bi ik iyerdede animasyonda yeterince "power" yok onun dısında cok sahane bencede cell sayısı nekiii? gayet güzel bu arada ya, çok güzel oyun bile yapılır bu fikirden, böyle indie fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bi de bütçesi falan olmayan bi çalışma, adam okulun son senesi arkadaşlarından yardım alarak falan yapmış, onu da göz önünde bulundurunca çok başarılı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 izlerken sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 senko said: Cuce said: abi cell sayısı bazen 4 bazen 12, böle bi garplik var, bi ik iyerdede animasyonda yeterince "power" yok onun dısında cok sahane bencede cell sayısı nekiii? gayet güzel bu arada ya, çok güzel oyun bile yapılır bu fikirden, böyle indie fln :) elle cizilmis normal bence o olaylar ama evet asmis bir sey olabilirdi daha fazla cell ile cizilseydi de tek basina yapmis adam, sonucta render fln yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mum_Chamber said: cizimler super de konu o kadar da yaratici gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 animatör olmasamda biraz ilgilimi çeken bir konu "cell animasyon". konuya vakıf animasyonun içinde birileri varsa süper olur. Yanlış bilgilendirme vermem umarım. cell ibaresini birim olarak algılamanın yanında, cell animasyonlar diye adlandırılan bir animasyon türü vardır. Yani 1 değil 1000 kişi dahi olsa yine bu yöntem kullanabilinir. Bu "-kolaya kaçtım" manasına gelmez. Bu bir anlatım çeşitidir. Bu kısa filmde de olduğu gibi cell sayısınının yerine göre arttırması ya da azaltması bir dengesizlik olduğunu göstermez. Kaldı ki! Dünyanın en önemli animasyon sanatcıları cell animasyonlarıyla tanınır. Hatta azımızın suları aka aka izlediğimiz japon animelerinde bile yer yer cell sayısının çok azaldığını görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 cell animasyon nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 cel shading, boyle el cizimi goruntusu, cizgi roman filan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 . ben de nedir diyorum cel shading'mis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar