Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Second Wind


Tron

Öne çıkan mesajlar

senko said:

Cuce said:

abi cell sayısı bazen 4 bazen 12, böle bi garplik var, bi ik iyerdede animasyonda yeterince "power" yok onun dısında cok sahane bencede


cell sayısı nekiii?

gayet güzel bu arada ya, çok güzel oyun bile yapılır bu fikirden, böyle indie fln :)


elle cizilmis normal bence o olaylar ama evet asmis bir sey olabilirdi daha fazla cell ile cizilseydi de tek basina yapmis adam, sonucta render fln yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

animatör olmasamda biraz ilgilimi çeken bir konu "cell animasyon". konuya vakıf animasyonun içinde birileri varsa süper olur. Yanlış bilgilendirme vermem umarım. cell ibaresini birim olarak algılamanın yanında, cell animasyonlar diye adlandırılan bir animasyon türü vardır. Yani 1 değil 1000 kişi dahi olsa yine bu yöntem kullanabilinir. Bu "-kolaya kaçtım" manasına gelmez. Bu bir anlatım çeşitidir. Bu kısa filmde de olduğu gibi cell sayısınının yerine göre arttırması ya da azaltması bir dengesizlik olduğunu göstermez. Kaldı ki! Dünyanın en önemli animasyon sanatcıları cell animasyonlarıyla tanınır. Hatta azımızın suları aka aka izlediğimiz japon animelerinde bile yer yer cell sayısının çok azaldığını görebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...