SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Selam, Abimin Borasına paspas alayım diyorum. Doğumgünü hediyesi gibi birşey yapıcam ehehe. Şöyle çok pahalı olmayacak, janjanlı değil de -hani renkli parlak falan oluyor ya bazıları - mümkünse orjinaline yakın paspaslar internette nerede vardır? Ya da bursa sınırlarında nerde bulurum fiyat-kalite de en iyisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Birde, gittigidiyor tarzı yerler güvenilir olur mu. Kısa sürede eskisin bozulsun da istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 hepsiburada.com da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Selam, Ben babamın A4'ü için hb'den almıştım Michelin marka paspasdan. Arkadakiler biraz küçük kaldı ama önler gayet güzeldi. Elbette azıcık kesim işi oluyor : Diğer alternatif; Orjinal lastik paspasların yerini hiç birşey tutmadığı için Doğuş'dan orjinallerini satın alabilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar