BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 agalar birer mac daha yapsak mi unofficial felan elencesine bizim takim guzeldi en son 12sinde open beta bitmedne eauheau
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yabancilar subesi mac yapamadi onlarla yapin kkt de bay gecmisti yenen kkt ile yapsin
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 eger bizim takima uyarsa ki sanirim sharkye ve uttere uyar bi mac daha atalim bi ara
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Fistan said: yabancilar subesi mac yapamadi onlarla yapin kkt de bay gecmisti yenen kkt ile yapsin bencede(tu)
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yar bizi bizim takim gelsinde
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ya bence takımlar kalsın, veya iste biraz oynayıp transfer alıp vermece falan arada friendly mac yapalım falan.
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Bence turnuva dışında da sabit takımlarla oynayalım. Hem nublar oynamayı öğrenir hem competetive geçer oyunlar keyifli olur.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mantıklı ama ben kermitlerin takıma karşı oynamak isterdim, çok atıştık ama karşı karşıya bile gelemedik :D Neyse turnuvadan sonra ayarlarız bir maç tabi bizim kaptan gelirse :D
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Abi salak mısın bütün nublar bizde arkadaş arası oynamak için katıldık öyle. Ha şöyle bişey var bize yenilirseniz çok fena olur.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 E bizde gazozuna demedik :D Turnuvadan sonra atalım bir el dedik. Ayrıca ilk turda elendik bizde çok pro değiliz =)
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 oyun cıkmasaydı daha lig kafasında olucaktı bu is zaten. aslıdna cıksın bakalım kim oynuyo kim oynamıyo boel yayılar yayıla best of 3 modunda lig yaparız zevkli olur
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Cuce said: ya bence takımlar kalsın, veya iste biraz oynayıp transfer alıp vermece falan arada friendly mac yapalım falan. abvblizzard said: Bence turnuva dışında da sabit takımlarla oynayalım. Hem nublar oynamayı öğrenir hem competetive geçer oyunlar keyifli olur. paticikte soyle bi sistem oturtabilirsek inanilmaz derecede mukemmel olur
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 iyi fikir ama beta bitince kaç kişi kalıcak :p
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Super olur o tur fixed takimlarla oynamak. Ben bizim takimdan cok memnundum son macta :) Yenilenlerle de bir daha oynama fikrine ben varim. SC2 yi de yeni yukledim, ya SC2 ya HoN um geceleri eger ki isten aramazlarsa.
Öne çıkan mesajlar