Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 http://ec2.images-amazon.com/images/I/51%2BAUIs6gbL._SS500_.jpg Bu sezon başladı şuan 5. bölümünde ve inanılmaz kalitede bir futbol animesi. Özel şutlar, süper paslar, mega kurtarışlar falan yok, liseli çocuklar yok. Oldukça gerçekçi ve çok keyifli bir anime. Başkahraman ise herhangi bir futbolcu değil, teknik direktör. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 aslına bakarsan teknik direktor goz onunde olsada yine orda gino mr etu ve ozellikle tsubaki arasında donuyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Özellikle opening müziğine bittim, günde 10 kere falan dinliyorum :) Anime de gerçekten çok kaliteli, ama sanırsam kısa bi anime olacak ve o yüzden pek güzel olmayacak. Bu tip animelerin en az bi 50+ bölüm olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mükemmel abir anime .. futbolu seven herekese tavsiyemdir .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 spor animelerine önyargım vardı da iyiyse gerçekten bir bakayım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 başladım izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Gördüğüm en iyi futbol animesi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 mangasında çizimler daha güzeldi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Esnaf said: mangasında çizimler daha güzeldi sanki. http://en.wikipedia.org/wiki/Studio_Deen Sorun bu bence :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Abi bu ne ya, tam çocuk işi özellikle dialoglar ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 07 Kızgın mısın diye sordu öldüm gülmekten orda harikaydı :) Takımın burnunu baya yere sürtecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bu maç önemli baya, bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bi mac 4 bolum olur mu ya guya farkli futbol animesi diye izlemeye basladik, fake atti resmen herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 son bölüm rezalet ya, futbolsuz futbol animesi mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Son bölümde antreman güzeldi yav .. bilmiyorum ben çok sevdim bu animeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Reyna said: Son bölümde antreman güzeldi yav .. bilmiyorum ben çok sevdim bu animeyi :) tek guzel yeriydi zaten bolumun, 30 saniye filan surdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Son bölümde manyak bi forvet katıldı .. komik bi tip .. güzel oldu zaten eksik olan forvetti .. gino tek başına orta sağadan golleri atıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 26. bölüm de bitti. Devamı gelir mi bilmiyorum ama fena değildi anime totalde. Bir maçı 4 bölüme uzatmışlar sonlarda hafif sıkar gibi oldu ama topladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar