kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Beyler şöyle internet sayfaları üzerinden oynanabilen ve zevk veren bir oyun var mı ? strateji.. falan filan.. Not:Ecnebice olmasın...[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Batak var[signature][hline]Lil'Alur for Shar
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Kağıt oyunları falan değil.. Ne bileyim yüzüklerin efendisi gibi falan .. internet sayfalarında oynıyabileceğim .. oyun ..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Bak altta Let's Kick Some Ass Kurtlar Vadisi var ona bak istersen[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 alla alla başlıkla yazdığın şey arasında bağlantı kuramamadım neyse.ilginç.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:)
Öne çıkan mesajlar