sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Cizre'de uzman çavuş ve ailesi tarandı Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir uzman çavuşa ait sivil bir araç, içinde ailesi varken, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahla tarandı. Saldırı anında yoldan geçen bir vatandaş hayatını kaybetti. http://www.ntvmsnbc.com/id/25090130/ Nefes alması gereksiz adamlar esas hedeflerini tutturamış, yoldan geçen garibanı öldürmüşler. Arabada iki de çocuk varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 the troll asks: ne yani cocuk var diye taramayacaklar miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 http://i41.tinypic.com/t5skqt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 uzman çavuş takeeeee coveeeeeeeeeeeeeeer hold youır fireeeeee diye bağırdıysa bişi olmamıştır moruk ayrıca cidden kara mizah olmuş. allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 hesabını nasıl verecekler günü geldiğinde, çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 oha ya oha yani. ailesiyle arabasıyla gezemeycekmi bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 hepsinin kökünü kazımak lazım ondan sonra herkes mutlu mesut yaşayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 nası kazıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 araba sağlam arabaymış golfmü, sallıyomuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 spawn77 said: nası kazıcan Ben uzun uzun anlatırdım ama daha yeni açıldı banım en azından 1-2 gün takılayım öyle banlanayım diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar