Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 sorun var saçlarımda jole olmuyor hep Kuru oluyor saçlarım jole kabul etmiyor sanki en az 2 avuç jole sürüyorum anca oluyor normalde 1 avuc fln kesmiyor saçlarım cok kötü oluyor (ztn jole kullanmayıda bilmiyorum) yani saçlarım cok kuru sanırım ondan felaket kabarıyor 1 avuç jole sürüncede arada Kurular kalıyor deli oluyorum önerebileceğiniz bişey varmı? arkadaş Dove la falan yıka dedide ne kadar doğrudur daha önce bu tecrübeyi yaşamış arkadaşlarımız varsa söylerlermi lütfen saçlarım cok kötü! felaket kabarıyor inmiyor :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 numaralı traş işine giriş kökten çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Boşver jöleyi doğal haliyle kalsın. Ben kendimi böyle avutuyorum :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 2 avuç jöleyle bir süre devam ettikten sonra kafanda saç maç kalmayacağı için böyle sorunların da olmayacak.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bnce joleyı bırak ztn o 6 ayda sactan anca cıkıyor bırak onu bn bırakalı surmek ıllahıısyorsan Wax kullan ayrıca sac kremı kullanacan saclar yumusasn (saclarım uzadıı ve bonus olduum ıcın annemden ogrendıım seyler heueuhe)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Jöle çıktı mertlik bozuldu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 saçını orta boyda kestir hergün yıka şampuan farketmez. saçını kurutma makinasıyla vermek istediğin şekil gibi kurut sonra eline fındık tanesi kadar jöle al mümkünse loreal ... jöleyi iyice sabunla elini yıkar gibi eline yay saçına nazikçe sür direk saçların dibine değil üstlerine hafiflen elini sürerek sür jöleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 duck en saglıklısı bu olayın yapma seklı ama bnce hıc yapmasn daha ıı...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bende erutan saçlarıyla ilgili bi topic açsada tavsiye versem diye düşünüodum.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 oooohhh avuc avuuuuccc. 40 yasina gelince tibete gideceksin herhal ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: unity100, 06 Ağustos 2004 00:12 tarihinde demiş ki: oooohhh avuc avuuuuccc. 40 yasina gelince tibete gideceksin herhal ? euheuhe rahıp olcak abısı...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 hayatımda hiç jöle sürmedim lüle lüle saçlarım var memnunum :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 gel ne olursan ol yine gel seklinde mukabele ediyorum. umutsuzluk dergahi degiliz. kabak olsan da gel, killi olsan da gel, joleli olsan da gel, inek yalasa da gel ...[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 sac dedigin ahenkle dans etmeli jole nedir ya . kafasina jole suren 100 kisiden ancak 10 u saclarina yakisacak isler ortaya cikarabiliyor . yok illede surecegim diyorsan profesyonel yardim al . nerde bulabilecegini bilmem ama 5 yildizli otellerin berberleri cok sey biliyor bu islerde . bir kere kiyacaksin paraya sac kestirmeye gitmis gibi yapip muhabbeti kurup istedigin bilgileri alacaksin . muhabbet kurmasanda olur adamin isi bu sorsan soyle aslinda. [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 06 Ağustos 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 o 10 dayım lanet olsun :p ama jöleyi sewmem, tavsiye de etmem. çok özel bi durum olursa kıwırcık olan saçlarımı düzleştirmek için kullanıyorum. ki jöle pek işe yaramıyor genelde, ıslakken sprey sıkıp kurutmak zorunda kalıyorum. onun dışında bırak kabarsınlar madem.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Hayatımda bir kere jöle sürdürdüm (berber sürdü), o da okul kayıt resmi içindi, kepaze olduk, sonra illallah dedim.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ben jole kullanıyorum ama kuru olamsı ıcın ozellıkle ugras verıyorum oyle daha guzel[signature][hline]paticik gece vardiyasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Jöleye verdiğin onca para Filistin'e kurşun olarak dönüyor demişti bir amca hatırlıyorum hoş aynı şeyi elimdeki kola içinde demişti[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Sly-One, 06 Ağustos 2004 00:19 tarihinde demiş ki: o 10 dayım lanet olsun :p ama jöleyi sewmem, tavsiye de etmem. çok özel bi durum olursa kıwırcık olan saçlarımı düzleştirmek için kullanıyorum. ki jöle pek işe yaramıyor genelde, ıslakken sprey sıkıp kurutmak zorunda kalıyorum. onun dışında bırak kabarsınlar madem. +1 aynen aılede (butun sulalede) tek kıvırcık saclı olan bn aynı seyı yapıorm ama wax ıle snde den cok ıse yarıyor tak duz oluyor arkası harıc bı turlu duz olmuor arkası=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ya bu aralar sürmüom :) zaten saçlarım eşşek gibi geri gitti anlımla arasında 2 3 cm fln var (ölçmedim elimle hemen bi genel yoklama yaptım) :) olsun yakışıo bölede saçlarım kabarık görünüyor şu yeni cıkan Saç köpüklerinden deniyorum onlarda olmuyor arada kuru kuru saçlar cıkıyor fitil oluyorum! ne yapmalıyım Şampuanla falan yıkasam düzelirmi? ayrıca jole almış başını gidio benim saçlarımda sorun var :) saçlarım cok kuruuuu cooooook[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 aha sımdıden gıtmeye baslamıs heuh=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Karafatmaman version of Erutan 2.1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar