Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 limit 150€ işte sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bisi olmaz raad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 150€ kargo dahil. ayni maldan max 4 parca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 reyou said: 150 yuro sinir var, onun altinda deve bile gecirebilirsin. ben peki 1000 euroya eşya alsam ama faturada bunu 50 dolar olarak gösterip adama paypaldan 950 euro göndersem bölece 1000euroluk şeyin vergisini vergi vermeden geçiremezmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Geçirebilirsin, hatta böyle iş yapan siteler falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ya takilinca bazen ebay ciktisiyla paypal dekontunu isteyebiliyolar. yani kucuk bi$eyse sikinti olmaz atiyorum laptop cpu su, ya da ekran karti. devre niyetine gecer, ne lan bu bile demeyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 2.el ürünleri Türkiye'ye sokmuyorlarmış diye duydum. Aslı astarı nedir bu işin? Güney Kore'den 260$'a 2.el objektif aldım. Vergi isterlerse sorun değil %20, onu hesap edip aldım aslen ama üstte dediğim sebepten ürünü alamayacaksam hiç para ödemeyeyim.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 o zaman ebayden hiçbişi alamamamız lazım ama, ki alıyoruz çatır çatır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bi sürü sıfır ürün var ebay'de belki herkes sadece sıfırını alıyodur ne bileyim ben8-) adamın biri başka forumda öyle yazmış ve biliyomuş gibi de gözüküyor. o yüzden teredütte düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 böyle demiş adam: said: 2. El ürün Türkiye'ye girişi yasak... Ancak 6 tane 200$ altında objekfifim ve 2 adet Dijital Fotograf Makinem elime ulaştı. %50 risk var ama risk Fotograf makinelerinde daha yüksek. Objektif ve Aksesuar hiç takılmadan geliyor. Takip numaralı gönderim isteyin; bir de postada çalınma/kaybolma olmasın... Ben görüşümü + tecrübemi paylaştım. Karar sizin, en kötü ne olur ? Mal elinize geçmez, iade olur. 45 gün bekler malı alamadım diye "Dispute" açarsınız PayPal'den. Paranızı az bir kayıpla geri öderler. (bu hiç başıma gelmedi gelsin de istemem) Napsam bilemedim tırsıyorum valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 onları tek tek mi almış yoksa 7-8 tane şeyi birden mi almış? 2. seçenekse normal takılması, kişisel kullanım için aynı üründen 4 taneyi geçmemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Yok tecrübesine göre işte bugüne kadar alabilmiş yani. Tek tek almıştır elbette. yani ben öyle anlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar