eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 hdmi kablosunu ilk taktığımdan beri görüntüyü rahat olaıyorum geçenlerde kabloyu taktım görüntü geldi sonra çıkardım tekrar taktım gelmedi bi daha görüntü ayarlarından gelişmiş masaüstünü aktif edersem sadece wallpaper televizyona geliyor ve asıl enteresan olan bilgisayar açılırkenki görüntüler geliyor masaüstüne gelince sinyal yok diyor acil yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bunu aktif edebilsem olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 hallettim gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 cozumunude yaz bari, biyerimiz sisecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Masaustu ikinci ekrana genisledigi icin oyle panik yapti sanirsam =) O secenegi kaldirip ilgili tuslara basmak yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar