blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Virtua Tennis 2009: 45 Lira (Temiz kullanılmış, kitapçıklı kutusunda) Killzone 2: 30 Lira (1-2 defa kullanıldı, beğenilmeyip kutusuna konup rafa kaldırıldı. Kitapçıklı , kutulu) God of War Collection: 45 Lira (Oyun bitirildi ve kutusuna konuldu, kitapçıklı ve kutulu. Yeni kokusu üzerinde) Uncharted Platinium: 30 Lira (ilk Uncharted oyunu, platinium versiyon. Bitirildi ve kutusuna konuldu. Kitapçıklı vs) Ridge Racer 7: 15 Lira (Kutulu, kitapçıklı 1080p res destekleyen yarış oyunu) Half Life Orange Box: 25 Lira (Kutusunda temiz HL2, Episode 2, Team Fortress 2 ve Portal oyunu...) alıcı ödemeli şekilde kargolarım. ilgilenenler pm pl0x. hepsini alırım diyene 15 liralık cut yapıp, 175 liraya bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 lol öm olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
machine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 fiyatlar piyasaya gore normal-iyi arasi, patiye gore cok iyi. hayirli isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 rr7 ve kz2 ye ben kondum genjler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 kim aldı gowu ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 uncharted ı da almış peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 satılmadıysa gow collection alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 gow we uncharted ı ben aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 gh satan yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Orange box'ı alıım bende 5 liraya. Sadece kutuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar