Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Selam arkadaşlar, 13 Nisan tarihinde 100$ ve 5lbs geçmeyen ancak malesef aynı üründen 2 tane bulunan bir sipariş verdim Amerika'dan. Airmail ile gelecek. 23 gün oldu, 22+- gün'de geliyor deniyor ama bilgisi olan var mı bu konuda?? Gümrükte kaldı ise nasıl öğrenebilirim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 takip numarası vermişler miydi ? (protein tozu falan mı ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 cok yazdik bunu ama soyluyelim yine. Gumruk limiti 100 dolar degil 150 euro gumruge takilmaz icki sigara tarzi birsey degilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Eğer istanbuldaysan yurt dışından gelip gümrüğe takılan mallar cevizlibağ yada topkapı tarafındaki ptt / gümrük merkezinde bekletiliyor. Ama eğer gümrükte kaldıysa zaten gümrükten sana bir bildiri gelmesi lazım. Ebay'den bir opteron işlemci almıştım. 15$dı fiyatı. 8,75 gibi komik bir rakam için gümrükte alıkoymuşlardı işlemcimi (sıfır kutusundaydı yalnız). Biraz daha sabırla bekle. Sonuçta çıkar yakında kokusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 protein tozu değil de, o tarz supplementler. glutamine ve 2 tane animal pak. bide izmir'de nerde bu meretlerin toplandığı yer pekim? çıksın kokusu artık ya :S sabırsızlanıyorum. edit: @fly AIRMAIL in takip özelliği yok mlsf. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Gelir biraz bekle ben teleskop getirttim ki gümrükte en çok sorun çıkan şeylerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 gumrugu ara, evine bi kaat yolluyolar. o ula$miyo bazen. seni aramiyolar da, ama mal gumruge takilmis oluyo. gumruge takilmak ile gumruk vergisi odememek ayni $ey degil arkadaslar. her mal gumruge takilabilir. 150€ olsun olmasin. sen ispatladiktan sonra gumruk vergisi odemessin. olay budur. ispat da kredi karti ekstresi veya pay pal ekstresi felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abi ptt kargo dağıtıyorsa 30 gün falan gayet normal. ÜRün takılırsa kağıt gelir merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 teşekkürler arkadaşlar çok saolun :) artık geldiği zaman haber veririm buradan. işallah elime ulaşacak o ürünler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Ne bi kağıt geldi ne birşey. Ben de izmir posta gümrüğü aradım oradan da ürünün barkodunu istediler, ürünü aldığım site'ye mail attım barkod numarasını verin bana diye bakalım ne olacak. Adamlar isimden arama yapamıyolarmış gümrükte rezilliğe bak ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 abi urunu yollayan adam sana bi kargo notu vermedi mi RR ile baslayan felan onla pttden takip edebilirsin ptt ye geldimi mesela ilk soru o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 abi ürünü aldığım zaman yolladıkları maillerde bilgiler var ama öyle bir bilgi vermemişler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ptt'ye geldi mi gelmedi mi öğrenmek için arıyorum zaten başka türlü öğrenemem dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 barkod vardır, dikkatli bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yok abi baktım yani invoice number ve customer number vermişler sadece bilgi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Masticore said: cok yazdik bunu ama soyluyelim yine. Gumruk limiti 100 dolar degil 150 euro gumruge takilmaz icki sigara tarzi birsey degilse. aldigimiz seyler tarım bakanlıgının onay vermedigi seyler bazıları yani. 250 dolarlik siparisim takılmadi, 40 dolarlık siparisimin takıldıgını biliyorum. airmaili oyle beklicen abi, fedex kullan bi daha yada ups :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 fedex'le 1 haftada mı geliyor admin stayla asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ups fedex dhl felan gümrükte takıldı mı yattara oluyosunuz yalnız. sıkıntı bu hayvanların aldığı ordino ücretlerinde. 150 lira + ürünü almadığınız gün başına 50 lira depolama ücreti. o yüzden sadece EMS ve USPS kullanın, bunlar ptt ile anlaşmalı herhangi bir ücret yansıtmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Barkodu istediğim maile cevap gelmiş şöyle diyorlar: said: As we state in our Policies section of our Online Homepage, packages shipped via International Airmail do not have any kind of ID number. Tracking information is provided by the following couriers and is available on packages traveling via UPS Worldwide Express or Fedex International only. Your order shipped out on April 13, 2010. We have not received your package back or heard anything regarding it. Şimdi ben bu geldi mi takıldı mı ne oldu nasıl öğreneceğim? Aradım gümrüğü adamlar barkod numarasını istiyolar onsuz arama yapamıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Amerikadan gelen air mailin eline ulaşması 1 ayı bulabilir. Direkt gümrüğe takıldı tribine girme, 1 ay bekle, kağıt gelmezse ara. Gümrüğe gidip almazsan 1 ay sonra geri gönderiyorlar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Abi 13 nisan'da yolladılar 1 ay oldu 11 mayıstayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Gümrüğü ara, aradığında da yollayan firmayla olan yazışmaların tamamlanmış olsun. Bundan böyle de aklında olsun, verdikleri iş günü aralığı dolduğu anda neden gelmedi, bilmemne bana bilgi verin diye mail at, air maille asla iş yapma, çünkü yapmadığın zaman refund diye de ağlama şansın var. Maillerine 2 iş günü içinde cevap vermeyen şirketten de bir daha asla alışveriş yapma. (2 gün sonra özür dileyerek cevap verme trickleri olabiliyor, bu kabul edilebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Firmayla olan bir yazışmam kalmadı, admalar zaten pakedi yolladıklarını söylediler airmail ile. airmail'in de takip servisi yok mlsf. Gümrüğü arayıp ne diycem ki adamlar barkod numarası da barkod numarası diye tutturuyolar, bana şirketten mail geldi yok barkod numarası falan adresinize direk diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Onlar bizim memurlarımızın beyinsizliğinden kaynaklanıyor, direkt adından arasınlar, telefonda sik sik etmeye devam ederlerse nereye bağlıysan oranın bürosuna git orda arıza çıkart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 AIRMAIL paketlerine barkod numarası veriyor mu bilginiz var mı? Takip numarası falan tarzı bir sistemleri yok, yani takip numarası vermiyorlar ama paketlerin üstüne de bişiler yapıştırıyolardır. Bu barkod numarası tarzı bi olayları varsa belki şirket'i sıkıştırıp airmail'den paket'in barkod numarasını öğrenmelerini isteyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar