nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Açıklasan toggie? Efes Pilsen'in reklam vermesi neden geriyor seni biz de bilsek? O reklamı vermese içmeyecek sanki millet. Nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsanız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 nileppezdel said: Ha şu da var, güzelim Kemal Sunal'ı sansürledi bu adamlar, şimdi çocuklarımız eşşoğleşşek demiyorlar mı? Efes'in yazısını silseler yine aynı sayıda genç aynı yaşlarda içkiye başlayacak ve aynen gidecek satışları. Motorlar konusunda, polise özel bir durum da olabilir de ben o caddede sürekli bulunan insanım yani, genelde öyle ceza falan kesilmiyor. İlk defa gördük böyle bir olay. Sonuçta emniyetten emir gelmez mi git şunlara ceza kes diye? Ben geliyodur diye düşündüm onun yerine sokak çocuklarına operasyon yapsınlar. Şu tip konularda "adam" demek ve küfür edememek çok koyuyor, valla zor abi peki hep aynı polis olduğundan emin misin bide emniyetten git ceza kes diye değil de git şurda radar kur git burda fenni muayene/ehliyet-ruhsat/kimlik kontrolü yap falan diye emir gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Hep aynı polis olmayabilir tabi neyse ben bu konuda yazmaya devam edersem illa kavga ederim birileriyle, tepki falan toplarım. Baştan susmayı deniyorum, damarıma basmazsınız umarım da sizin de canınızı sıkmam tartışarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Anlamak zor degil arkadasım. Butun dunyanın dogru kabul ettigi birseye yanlıs diyebilen adam nerede yasıyorsa orada yasıyorum ben de. Sigara konusunda da aynı zırvaları konusmustun birsey degismedi. Sana faydası olmayabilir ama baskalarına oluyor ki duzenlemeye girmis bir olay. Ha bu arada bilmeyenlere soyliyim yesilaycılıktan zerre anlamam. Hatta icki cok icerim. Sigarada bazen ickinin yanında. Ama dogruya da goz gore gore yanlıs diyecek kadar da sapık degilim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abi polis de değilim polis yakını da değilim hükümet sözcüsü de değilim niye kavga çıksın sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 @toggie: Sigara satışları azaldı mı? Zama rağmen deli gibi satılıyor. Ha püfür püfür de içiyoruz çoğu barda ooooh mis. Milletin özgürlüğüyle ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum. Doğru dediğin sana göre doğru. Bana göre de içkinin sigaranın rahatça tüketilmesi ve reklamının yapılması doğru. Yada en azından yanlış değil diyebilirim. Neyse konuşmayacaktım ben. Sizin doğrunuz en mutlak doğru, özgürlük kötü şey. Sağlığa zararlı şeylere özgürlük olmaz derseniz de sadece organik gıdaların reklamı yapılabilsin dünyada, en güzeli bu olur. Neyse.. Durucam, engelleyeceğim kendimi @Seagle: Kavga senle çıkmaz zaten sana değildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Özgürlüğün ne oldugu konusunda pek fikrin oldugunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 trt bile bu kadar sansür koymuyordu helal agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Hislerimiz karşılıklı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Organik maddelerle cok guzel baglamıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Alkol sağlığa uzun vadede zararlı, kanserojen katkı maddeleri de uzun vadede zararlı. Sebep sadece sağlıksa iki uzun vadede zararlı üründen birini bitirmeye çalışmak çifte standart olur. Bu şekilde bağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 nileppezdel said: Açıklasan toggie? Efes Pilsen'in reklam vermesi neden geriyor seni biz de bilsek? O reklamı vermese içmeyecek sanki millet. Nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsanız artıkyasak millet icmesin diye degil.anlamadigin nokta bu. kucucuk cocuklarin gencecik temiz beyinlerine islemesin bilinc altina yerlesmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 mey'in kamyonunu görmedim ben hiç. kılık değiştirip geziyor herhalde onlar. rakı dünyanın parası oldu, banka arabası olarak da geziyor olabilirler. anadolu grubu koskoca holding, efes pilsen değil başka bi markası sponsor olur klübe. bence de güzel uygulama. gözden ırak olan gönülden de ırak olur. ailelere de iş düşüyor tabii, içmesinler çoluk çocuğun yanında tamamdır bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Fistan said: nileppezdel said: Açıklasan toggie? Efes Pilsen'in reklam vermesi neden geriyor seni biz de bilsek? O reklamı vermese içmeyecek sanki millet. Nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsanız artıkyasak millet icmesin diye degil.anlamadigin nokta bu. kucucuk cocuklarin gencecik temiz beyinlerine islemesin bilinc altina yerlesmesin diye. Tamam işte Kemal Sunal'a gelen sansür de öyle ama küçücük çocuklar eşşoğleşşekten çok daha beter küfürleri ediyorlar. Aileler içmeye devam edecek, barları görecek çocuklar. Barlar her zaman cool olacak, içki ve sigara da. Üstünü örterek kültürü değiştiremezsin ki. Boşa kürek çekiyorlar. Ayrıca ben de hiç görmedim MEY kamyonu falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 son derece saçma umarım bu da geçmeden aynen geri döner.. hoş bunun altında yine birilerininçıakrı var ya.. sponsorluk vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Abi alkol ve sigara bagımlılık yapan urunler. Gıda maddeleri ise temel ihtiyac. Bunu da mı anlamıyorsun da organik madde ile sigarayı karsılastırıyorsun, el insaf. Kemal Sunal ornegini verirken nerden biliyorsun ise yaramadıgını? Hani televizyonda sansüre olumlu yaklaşmam pek ama çocukların "eşşeoğlueşek" dediğini nerden biliyorsun? Araştırma mı yaptın sanki sansür geldikten sonra kaç çocuğun ağzı bozuk, kaç çocuğun değil. Sadece sansürle de biten bir iş değiş sonuçta. Söylendiği gibi aile eğitimi var herşeyden önce. Sen böyle devam edersen senin çocukların da küfür eder, sigara da içer, alkolik de olur. Sonra kendi özgürlüğü dersin ama di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Alkolik olmakla alkol tüketicisi olmak farklı şeyler. Çocuğum sigara içebilir abi. Ben bugün annemle karşılıklı sigara içiyorsam o da ilerde benle içebilir. Alkol de alabilir. Onun hayatı. Herkes hayatıyla istediğini yapmakta özgür. Bağımlılık yapıyor olabilir, kola da bağımlılık yapıyor. Gerçekten yapıyor yani. Sağlığa da uzun vadede zararlı. Örnek çıkar illa. Reklamı yapılabilmeli. Reklamda her gördüğünü içip bağımlı olmasın bi zahmet insanlar. Bana ailem hep sigara içmememi telkin etti. Çok zararlı, bırakabilsek bırakırız dediler. Ama ben aromalı sigaranın kokusuna tavlandım içtim. Ne reklam ne bir şey. Karşı propagandaya rağmen içiyorum şu anda. Çocukların küfürlü konuştuğunu bilmek için araştırma yapmak gerekmez. Çocukların top oynadığı falan bir sokaktan yürü yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 nileppezdel said: Ulan ben kaç kere gasp edildim +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 "O gasplara +1 olmak isterdim" anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Anladım canım mesajı atandan belli oluyo anlamı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Nilep, uzun uzun yazıyorsun da hani vazgeç artık..yine olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 İyi yasaklansın tamam çok medeni uygar ülke olalım. Kaçıp gidicem zaten, sansür manyağı ülkenizde mutlu mutlu yaşayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 nilep yine haksiz hep haksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Yoo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 olm niye millet alkol içmesin istiyorsunuz deli misiniz siz? amerikan filmlerinde gördüğümüz orgy ortamlarına ne olacak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar