Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Salı günü ortodonti falan geyiğine ameliyat oldum (kemiği kesip, biçip yerleştirme değil, farklı bir yöntemmiş) neyse doktor yanağımı içten yardı. Sol yanağımın şiş indi ama sağ hala inmedi, hatta daha da şişmiş gibi geliyor bana. Var mı bu konuda tavsiyeleri vs. olan?[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Burası Sosyal Pati Sigorta Kurumu değil madem durum berbat bir acile git istersen valla hiç bu siteye takılan doktor görmedim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Yahu ne yapayım bu saatte :) Sabaha ararız doktoru da olsun bir soralım dedik.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Buz koy. Ne diim :D[signature][hline]Madcat.. Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ya psikolojik te geliyo olabilr sana şimdi nede olsa ameliyat falam olmuşun bide olur o kadar alla alla =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: wildpervert, 05 Ağustos 2004 23:55 tarihinde demiş ki: ya psikolojik te geliyo olabilr sana şimdi nede olsa ameliyat falam olmuşun bide olur o kadar alla alla =) Ya iltihap falan oldu mu acaba merak ettim, sol yanağım indi sayılır de sağ hala bir acaip. Bir de buz koymayı denedim de hiç etkisi yok böhü :([signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Yanağını dilinle oynama oda etki yapar.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bence bi doktor tanıdığın varsa onu ara[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ehuhe bıraz eglendıreıım sımdı bnce bı tane cak sag ynagına ınsın ordakı sola gecer bıraz bıkac yumrukla dengelersn olayı=P gercekten bı doktor bul yada yatarrken sag yanagınn ustune yatma ...harbı dıorm...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: KarafatmaMan, 06 Ağustos 2004 00:02 tarihinde demiş ki: gercekten bı doktor bul yada yatarrken sag yanagınn ustune yatma ...harbı dıorm... Dedim ya, sabah olsun arayacağım da bu saatte ayıp olur :) Bir de gece yatarken pek kontrol edemiyorum :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: screamer, 05 Ağustos 2004 23:52 tarihinde demiş ki: Burası Sosyal Pati Sigorta Kurumu değil madem durum berbat bir acile git istersen valla hiç bu siteye takılan doktor görmedim *!el sallar*[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Arkana Tenis Topu dik akşamın bu vakti[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Şişi indirmek için buz kullanabilirsin, bunun dışında bişey yapma. Oranın şiş olmasının sebebi, olması gerekmesi. Yani anti-enflamatuar ilaçlar kullanırsan infeksiyonun yayılmasına sebep olursun. Buzu da direk tatbik etme, araya bir tülbentti, bezdi bişey koy. Donması iyi değil, soğuk olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 al buzları ınce bır mendıle sarıp koy quinn dedii gibi heueuh ayrıca kontrol edemıyorsan (bnm gıbı) sırtustu yat belkı azaltır donmelerını =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Qui'ciğim sağol da ne bileyim, birisi inmişken öbürü şişmiş, tırsıyor insan. İlaç olarak da Apranax Fort, Cefaks diye bir antibiyotik, bir de ağız antiseptiği mi nie öyle birşeyle gargara da yapıyorum.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 İyi iyi, devam et onları kullanmaya. Yarın doktoruna telefon aç "dırdır dır dır" anlat durumunu. Muhtemelen devam et der o da. Önemli bişey varsa da -ki bu infeksiyon olur ancak- gidersin oraya.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Qui sen nöbetçi doktorumuzsun artık altına da doktordur her derde deva falan yazarsak o zaman iyice ayvayı yiycen[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Qui, 06 Ağustos 2004 00:20 tarihinde demiş ki: İyi iyi, devam et onları kullanmaya. Yarın doktoruna telefon aç "dırdır dır dır" anlat durumunu. Muhtemelen devam et der o da. Önemli bişey varsa da -ki bu infeksiyon olur ancak- gidersin oraya. Sağolasın tekrardan.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: screamer, 06 Ağustos 2004 00:21 tarihinde demiş ki: Qui sen nöbetçi doktorumuzsun artık altına da doktordur her derde deva falan yazarsak o zaman iyice ayvayı yiycen ü harbı ya olabılır aslında huehue[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 W3r3wolf Qui faturayı çıkarıyor kaç :)[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: screamer, 06 Ağustos 2004 00:29 tarihinde demiş ki: W3r3wolf Qui faturayı çıkarıyor kaç :) Olsun ben razıyım :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Werewolf said: Yahu ne yapayım bu saatte :) Sabaha ararız doktoru da olsun bir soralım dedik.[signature][hline]Fecondation under control of the King İmzan çok güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 olm su olay cok acimasiz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yeni nick almanın zamanı geldi, POSTLARA BAK ALLAHIM BU NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 mmmmm yanağımdan iltihap akıyodu ne güzel günlerdi o günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar