Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Arkadaşlar Uppsala Üniversitesi, İsveç Computer Science Master'ından kabul geldi sayılır. Bu üniversite'de okuyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 http://funnywebjokes.files.wordpress.com/2008/06/zsweeds.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 daha ne istiyorsun? DAHA NE BEKLİYORSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 SWE?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 /summon penthesilea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abi :D eligible without merit-base evaluation diye not düşmüşler. henüz okuyosun daha bitirince bitirdiğine dair belgeni de isteriz dönem başlayana kadar demişler. tam sonuçlar bu perşembe açıklanacak fazla ümitlenmek istemiyorum henüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 memeleri düşün.. en iyi doping.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 upsala iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ilke kos, uppsala demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 şu fotoğrafın alt tarafı bi 100 piksel daha uzun olayımş keşke. fotoğrafçının basiretsizliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 tam sonuçlar perşembe günü açıklanacak ama bilenler varsa bi desin hele :) SELECTION GROUP: eligible without merit-based evaluation diyodu. bi de CONDITION: henüz mezun değilsin, master programı başlangıcına kadar mezun olduğuna dair belgeni isteriz. diyodu. burdan sora kabul gelmeme gibi bişi olabilir mi? lan sevinsem mi sevinmeyip perşembeyi bekleyip sora hüsran olmasam mı karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 sevin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 mezun olucaksan sevinmemen icin bi sebep oldugunu zannetmiyorum. mezun olamicaksan ama gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ortalaman kaçtı? bi de ekstra bişi istediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ingilizce yeterligi icin toefl falan gostermen gerekti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 uppsala iyidir, güzeldir de isveçte eğitim artık paralı olacak deniyordu eu üyesi ülkeler harici. yani oraya para vereceğime daha iyi yerleri deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ayrıca arkadaşa da kabul geldi economics hede hödö bölümünden. toefl istiyorlar, evet. ortalaması 2.66 idi, işletme marmara mezunu. ama paralı olursa gitmeye niyeti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 2.66 ortalamayla upsaladan burs alıp da gitmezse ellerinden öpün arkadaşın sonra da dövün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abi o güzel kızları niye kaldırdınız ya (kahverengi saçlı olanlar sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ben hala görüyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 birader egitim bolumunde kizin isi ne, muhendis adamiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Ardeth said: 2.66 ortalamayla upsaladan burs alıp da gitmezse ellerinden öpün arkadaşın sonra da dövünbilmem. uk ünilerinden bahsediyordu. nottingham vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 o da olur ama yani 2.66 ortalamayla burs nasıl olacak enteresan. başka sağlam olayları olabilir tabi arkadaşın onu bilemem ama ekonomi biraz akademik bir bölüm gibi sanki ondan şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 uluslararası bir şirkette çalışıyor 1.5 senedir ve toefl'i baya yüksek. ondan almış olabilir. cv'si dolu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar