ranges Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 soğuttunuz beni su eskrim den zaten sevmem öyle beyaz beyaz giyoyolar nedir o hehe o zaman kendo hakkında bilgi verin bari action olsun girelim bişiylere[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ya ben artık kendimi kılıç , katana , kılıç eğitimi gibi konularda misyoner gibi hissetmeye başladım yazmıcam artık herhangi bi bilgi yeterrr. en iyisi sen google dan arat , sadece türkçe siteleri seçip,yada ben sana link verim al; www.kendo-tr.com www.istanbuldakendo.com www.ginken.com bide ankarada var da sitesi yok ankara universtesine git bak. eskrim isteyenlerde tarabyada TED e gitsin , 18 yaş üstünü almıyolar ama gerçi..illa da gitcem diyip de kabul edilmeyenler bana PM atsın ,araya tanıdık sokarız ama yazık yani değmez. Kendo yapacak olanda Pm atsın ben onları power level yapıcam buff la. edit; imla [signature][hline]..... [Bu mesaj Jarlaxle tarafından 04 Ağustos 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 evet benim açtığım bir topic vardı.. üşenmedim buldum :)bu arada tiyatro ile eskrim'İn bağlantısı; eskiden tiyatrocular vücutlarını formda tutmak için eskrim yaparlarmış. ben öyle biliyorum.[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Erutan, 04 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: said: Elros, 27 Eylül 2003 20:09 tarihinde demiş ki: :D hayır gerekli değil eskrim bir spor :-p[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır cok saçma bi spor Skateboard 100m koyar :) Bir spora "SAÇMA" demenin,"saçma" olduğu kanısındayım ben.... Mükemmel bir spor eskrim... İmkaanım olunca başlayacağım sporlar arasında.. Kılıç ve giysilerinin fiyatları ne kadar acaba?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 3 ay flöre dalında eskrim yaptım, bu yıl bi daha başlıcaktım öss davasına vaz geçtim. Eğlenceli dpordur ama heves lazım. kılıç ve giysi fiyatları tuzlu. en iyileri bildiğim kadaıyla macaristandan ve ingiltereden geliyor. sonradan bıraktığım için almamıştım kılıç o yüzden çok ayrıntılı bilgi veremiyorum.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 eskiden su ise bu ise yariyormus.. simdi ne isimize yariyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 escrim sux 3 ayda ollie,pop shove it,boardslide,kissed rail bile :-P okadar değil kick flip fln da yaparsın :) kolay yeterki hırzlı olun :)[signature][hline]:D---:D:D:D-:D :D----:D--:D-:D :D:D-:D:D:D-:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Azmo yazmış,bize tastiklemek düşer. *!Azmodan yazışının patentini kiralar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 peki giysileri nasıl?? ,:)[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Bu arada Erutan allahını seviyosan sus bak allahın adını verdim sus. Mesaj sayını arttırmak için elinden geleni yapıosun. 3 dür eskrim sux die mesaj atmışsın. Ya kardesim sevmiyorsan sevmiyorsun.Kimse sana zorla sevdirmedi ya. Bak daha 2003 de uye olmussun paticike mesaj sayın 3 bin kusur ben 2001 de uye oldum daha 500 .Gereksiz gereksiz konusursan eminim yakında 100.000 bin e ulasacak [signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... [Bu mesaj weroqsheth tarafından 05 Ağustos 2004 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Azmodai, 05 Ağustos 2004 04:25 tarihinde demiş ki: erutan... 1) neden her topicte uber bir skateboarder oldugunu belirtmeye calisiyorsun :) uber değilimki ben sadece öneriyorum SKATEBOARD rulz da ondan geliyor ztn 3 4 gün icinde :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar