mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 dersin ismi Production & Service Operations Planning. bu derste bi proje yapmamız istenio. projenin olayı bir tane bilinen şirketin depolama, stok tutma, satın alma gibi işlemlerinde bulunun bir sorunun nasıl çözümlendiğini derste işlediğimiz konuları üzerinden inceleme tarzı bişi. şimdi bana bir konu lazım. yerli yabancı herhangi bir şirketin bildiğiniz bole herhangi bir soruna bulduğu yaratıcı çözümler falan varsa buraya yazarsanız çok sevinirim. örnek vermem gerekirse gecen senelerde yapılan bir ödevin konusu maret şirketinin inventory control şeklini yapmıslar. bunun gibi şeyler arıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ikea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Doğruca Ikea'ya gidin evet. Herhalde en ilgi çekici kaynak ikea olur. Gidip araştırmana bile gerek yok neredeyse adamlar kataloglarına taşıma, depolama yöntemleri vs. sayesinde ne kadar kar ettiklerini bunu da fiyatlara nasıl yansıttıklarını geniş geniş yazıyorlar zaten. Ha ama profesyonel bilgi almak istiyorsan türkiye departmanına, oradan cevap alamazsan da main dep.lerine mail at; sana sunum olarak bile yollarlar. Biz 3 sene önce benzer bir projeyi pazarlama çözümleri için yapmıştık. Ben salak gibi gidip herşeyini inceleyebilirim diye görece küçük bir şirketi seçmiştim, adamların depolarını gezdim pazarlama dep. müdürleriyle yöneticileriyle görüştüm, ürün sattıkları firmalara falan gittim; başkaları ise şöyle yapmış; Arçelik'e, Garanti'ye, Porche'a falan mail atmışlar adamlar da bunlara hazır sunum yollamış. Hoca da soruyo sonra Arçelik'te bilmemkim benim eski öğrencimdi onla tanıştınız mı? diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar