Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Can Dostum diye bir film var,kaçırmayın derim..[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bende gördüm güzel bir filme benziyor[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Hafif bir önizlenim alsak konu hakkında ? Böyle bişi hatırlıorum ama tam deil.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 orijinal adı Good Will Hunting başrollerinde Matt Damon ve Robin Williams var. Matt Damon üstün zekalı, zekası keşfedilmemiş elemanı oynuyor. titanic zamanında oscarda yarışmıştı robin williams sanırım oscarı götürmüştü. bir de matt damon ve ben affleck in yazdığı senaryoda dalında da oscarı olsa gerek[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Hatırladığım kadarıyla da çocuk keşfediliyor,yerleri temizlerken 1 problem çözüyor tahtada,bu da meşhur 1 problem kimse çözememiş fln,neyse işte bu çocuk meşhur oluyor bu sayede ancak entrikalar dönüyor arkasından bu çocuğu kullanmak istiyorlar böylelikle çocuk afallıyor,nereye geldim ben bea yaw diyo,böyle bişiler işte. :D çok güzel anlattım.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 aynen ole dvdde seyretmeıstım cok guzle bır fılm tavsıye ederım...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 yuzbinmilyon kez verd kanald. izlemediyseniz kacirmayin, robin williams a hayran olmustum yine. alakasiz not:ben haluk bilginer i robin williams a benzetiyorum. tarzlari cok benziyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 +1[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar