Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Bir arkadaş Amerika'dan cep telefonu getirtecek ama aklına garantisi nasıl olacak sorusu takılmış. Bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 olmuyor garantisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 eminsin? peki onu türkiyede garanti kapsamına aldırma yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 simdi markasina gore degisir sony dir apple dir gak guk ama turkiye 3. dunay ulkesi oldugundan bu firmalar direk pazara girmek yerine distrubutorlerle anlasir distrubutor urunu disardan getirir vergisini suyunu buyunu oder ve ulke pazarina sunar, gene garanti ve teknik servis islerinede bu distrubutorler bakar simdi sen bu adama para kaptirmak / yurtdisindaki fiaytin ustune para kazandirmak istememeyi secip disardan aliyorsun bu adamda haliyle kendinden alisveris etmiyen sana para harcayip teknik servis hizmeti vermiyor ehuehu apple filan gibi bazi firmalar para harcayip misal "dunay capinda garanti sunuyoz huleyn!" diye atliyor ama turk tuketici haklari yasasi 2 sene garanti verirken disarda genelde 1 sene oluyor garanti suresi ikincisi gotursen bile sana kil olduklarindan sorun cikartma sanslarida daha yuksek oluyor, heleki disardan contract ile telefon alip kirdirirsan filan direk garanti gg apple dan gittim heralde ayfondur diye nokia ise AB ulkelerinde satilan butun cihazlari gecerli sayiyor ancak atiyor 6666 telefonu turkiyede satilmiyorsa garantisi gecersizdir, turkieyde satilmiyan cihaz aldimi patlar samsung sadece turkiyeden alinan urunler icin garanti veriyor yukarda ayzdigim olaydan motorola ve sony yi bilmiyorum ama sony de samsung gibiydi, ps3 de filan kendilerinin satmadigi urune dokunmuyorlar garanti zaten firmalarin guc bela yasal zorunluluk yuzunden verdigi bir hizmet, hayatta ugrasmazlar parayla saglamaya, turkiye icinde satilan faturali yeni telefonlar icin cepkask var iste garanti uzatiyorlar filanda yurt disi ihhhh garantiyi gectim cogunun teknik servisi olmadigindan tamir bile ettiremiyorsun, garanti kapsamindaysa az ugrasip yapamazlarsa yen itelefon evrirler, senin bozugu firmaya geri gonderirler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abi niye wot ladin ki. olmaz diyip gecicektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Türkiye'de satışa sunulmayan telefonların kaydı da yapılmıyormuş. Yani kullanamıyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar