Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Buradan alışveriş yapan varsa birkaç sorum olacak. 1) Kargo parası ne kadar ödeniyor ? 2) Ürün kaç gün içerisinde elimize ulaşıyor ? Teşekkürler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 3-7 günde gelio kargo parası var tabiiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kargo parası ne kadar ve nasıl hesaplanıyor acaba ? Sayfada görebiliyor muyuz alışveriş yaparken ? bunun dışında gümrük için ödeme falan filan yapılması gerekiyor mu ? bunları alışveriş yapan birisi detaylı şekilde yanıtlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 5x Authenticator almistim.söyle giydirmislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 aa iyiymiş ben daha abartılı bir kargo bedeli bekliyordum. ufaklığa peluş oyuncak almadan önce kargo olayı nasıl bi öğreneyim dedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 O 30euro kargo direk 5'e bolunmeyecek ama sen tek bir sey alirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Ciddi olamazsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 peluş mu yok memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar