Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok acil yardım

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar benim pcimde geçen pazar oyun oynarken,video izlerken filan donup kilitlenmeler başladı.bikaç kez baştan başlatınca filan düzeldi ama daha sonra ekranda çizgiler filan çıktı ve sadece windowsta değil,msdos ekranında filan da var bu çizgiler.

daha sonra windows hiç açılmamaya başladı (windows 7 kullanıodum) , format atıp vista kurdum, çizgiler vs hala duruyor ekranda ve ekran kartı driverı kurunca yine windowsun hiç açılmaması sorunu tekrar ediyo kendini.

şimdi asıl sorum şu,sorun kesin olarak ekran kartında mıdır? yoksa anakartta filan olabilir mi? açıkçası pcyi vatana götürüp hiç haftalarca bekleyesim yok,sorunun ekran kartı oldugundan emin olup direk yeni bi kart almayı planlıyorum.acil cevap bekliyorum sizce de ekran kartında mıdır sorun?
Sosyal ağlarda paylaş

Ekran kartından gibi duruyor. Driverı kurduğunda windowsta takılmalar oluyor ve çizgilerde duruyor sanırım? Eğer çizgiler durmuyorsa driverı doğru indirmemiş olduğundanda takılıyor olabilir. Birde ekran kartını çıkar tak. Gevşemiş olabilir ayrıca arkadaki kabloyuda kontrol et.
Garantin falan varsa hiç uğraşma ver vatana gitsin
Sosyal ağlarda paylaş

garantisi yok.sorun da bianda çıktı zaten aylardır aynı driverı kullanıodum sorunsuzca.zaten şuan driver kurunca hiç açılmıyor windows ve çizgiler filan sürekli var,pc açılırkenki ms-dos ekranında bile karman çorman görüntü.

ekran kartını filan takıp çıkardım farketmedi bişey.anakartın pci-exp slotunda bi sorun olabilir mi acep diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

gidip aliyim ya kart direk.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=85974&ad=SAPPHiRE-HD4890-VAPOR-X-1GB-256BiT-DDR5-PCi.EX-Ekran-Kartlari

bunda karar kılmıştım ama şimdi şöyle de bi sorum var,benim güç kaynağım coolermaster 460W . bu ekran kartı için minimum 500w önerilir falan filan bişeyler denmiş.sizce bi pürüz olur mu yoksa 460w yeterli midir :D
Sosyal ağlarda paylaş

evet dün ekran kartı aldım,görüntü sorunu geçti çizgiler falan kayboldu.lakin almam gerekenin çok altında bi performans alıyorum oyunlarda.windowsta dahi bi yavaşlık var sanki. ve internetten video izlerken tam ekran yaptıgımda pc kilitlenleniyor direk,siyah ekran oluyor,mouse imleci duruyor.yani tam eski ekran kartım yanmadan önce yaşadığım sorunlar tekrar etmekte..

sorun ne olabilir ya? işlemciden filan kaynaklanabilir mi böyle şeyler? ramleri çıkardım,hepsini tek tek takarak denedim,bi değişiklik olmadı.help pls :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...