barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 buca altyapıya filan baya para harcamış. sahip çıkan kodamanlar var. bi takım çıksın artık aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ahaha adana yenmiş, gg o zaman. son haftaya kaldı. buca yenerse ama her türlü buca çıkıyor. son hafta adana - karabük sanırsam. bırakmayız son hafta filan tanımaz, yeneri adanayı her türlü. bucaya hediyemiz olur süper lig de :p edit: salak site açılsa bakacam fikstüre de açılmıyor. edit2: "SON DAKİKA... DARDANELSPOR BANK ASYA 1.LİGİ'NE VEDA ETTİ." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 abi son hafta buca evinde erciyesi yer, küme düşme olayı falan kalmadı zira erciyesin bi amacı yok. karabük de adanaya yatar iki takım eşit puanda olur buca çıkar. ama şu maçın özetlerini bi izleyin denk gelirse bu kadar taraflı bi yönetim olamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 karşıyakalı varsa aranızda kusuruma bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 karabük yatmaz. sanmıyorum yatsın. hee belki maça konsantre sorunu olur ama yatmaz yani. yatsa düşme hattındali hacattepeyede yatardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ya bu buca oynamıyor bune yaa böyle var bişey bu takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kermit said: bucayı değilde süper ligde hangi izmir takımını görmek istiyosun deseler altay derdim. gelsin ligte kalmayı garantilesin maçları satsın sonra altayın işi bu gelmesin o yüzden kalsın öbür billah banka asyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kermit said: karşıyakalı varsa aranızda kusuruma bakmasın :( satma deilde yetersiz diyelm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 buva gg olmadı arkadaşlar daha 2. Bucaspor 33 61 3. Adanaspor 33 61 4. Altay 33 56 5. Konyaspor 33 55 herşey haftaya kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 abi altayın çıkması gereksiz. karşıyaka renk getiricek lige. holiganlarımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 BiTcH_oFBaT said: karabük yatmaz. sanmıyorum yatsın. hee belki maça konsantre sorunu olur ama yatmaz yani. yatsa düşme hattındali hacattepeyede yatardı.yani bilmiyorum, normal şartlar altında adana karabük'e gol bile atamaz zira bu sene üst sıralardaki takımlarla yaptıkları maçlarda hiç bişey yapamadılar. rakipleri hep alt sıralardaki takımlarla yaptıkları maçlarda puan bıraktılar da anca 3. sıradalar. misal buca iki maçta da fark attı adanaya. yani karabük rolantide oynasa dahi alması lazım maçı, ama son hafta bilemiyorum işte. bugünkü maçtan sonra da düşünüyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bide şu var, hacattepe maçına as 11 le çıktı karabük. yarın ki maçta önemli. yani yedek ağırlıklı çıkarsa karabük, o zaman haftaya da aynı tarife olur. ama gel gör ki laf yedirtmek de istemez kendine karabük. yani maçı sattı adanayı çıkardı diye. ayrıca düşmemeyi garantilemiş bu hafta erciyes. erciyes son hafta sallamaz buca rahat yener, çıkar süper lige. adana geleceğine buca gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 karşıyakanın yenildiği haftayı değerlendiremedi giresun ve playoff şansı kalmadı, gerçi konya zor rakipti ama yensek haftaya fikstür iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 barnacle said: abi altayın çıkması gereksiz. karşıyaka renk getiricek lige. holiganlarımız sağolsun. ölüm çıkar izmirden çok ha deplasmana kimse gelmesinq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar