Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

02.05. 15:00 Rizespor-Bucaspor Izmir

Llama

Öne çıkan mesajlar

ahaha adana yenmiş, gg o zaman. son haftaya kaldı. buca yenerse ama her türlü buca çıkıyor.

son hafta adana - karabük sanırsam. bırakmayız son hafta filan tanımaz, yeneri adanayı her türlü. bucaya hediyemiz olur süper lig de :p

edit: salak site açılsa bakacam fikstüre de açılmıyor.

edit2: "SON DAKİKA... DARDANELSPOR BANK ASYA 1.LİGİ'NE VEDA ETTİ."
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

karabük yatmaz. sanmıyorum yatsın. hee belki maça konsantre sorunu olur ama yatmaz yani. yatsa düşme hattındali hacattepeyede yatardı.
yani bilmiyorum, normal şartlar altında adana karabük'e gol bile atamaz zira bu sene üst sıralardaki takımlarla yaptıkları maçlarda hiç bişey yapamadılar. rakipleri hep alt sıralardaki takımlarla yaptıkları maçlarda puan bıraktılar da anca 3. sıradalar. misal buca iki maçta da fark attı adanaya.

yani karabük rolantide oynasa dahi alması lazım maçı, ama son hafta bilemiyorum işte. bugünkü maçtan sonra da düşünüyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

bide şu var, hacattepe maçına as 11 le çıktı karabük.
yarın ki maçta önemli. yani yedek ağırlıklı çıkarsa karabük, o zaman haftaya da aynı tarife olur. ama gel gör ki laf yedirtmek de istemez kendine karabük. yani maçı sattı adanayı çıkardı diye.

ayrıca düşmemeyi garantilemiş bu hafta erciyes. erciyes son hafta sallamaz buca rahat yener, çıkar süper lige. adana geleceğine buca gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...