Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekran kartı tavsiyesi

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

oem piyasasını takip etmeyeli yaklaşık 2 buçuk sene oluyor,yeni kartlardan zerre kadar haberim yok.8800gt var,arızalandı yeni bişey almam gerekiyor.

ne almalıyım sizce? ucuz bişey aramıyorum,çok extreme pahalı bişey de. şöyle 300-400 lira civarında,8800gt'den çok daha iyi performans verebilecek güncel bi kart,ne tavsiye eder patiler acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Konu hazırken bende sorayım 8600 gt vardı bozuldu değişim yapılcak şu anda aynı fiyat aralığında
GeForce 9500GT, 1 GB, DDR2, 128 Bit, yada
GeForce GT220, 1 GB, DDR2, 128 Bit, hangisini almak daha iyi olur özellikleri bakımından 9500gt daha iyi görünüyo aradaki farkı tam olarak anlayamadım.Daha iyi bi kart düşünmüyorum şu andaki oyunları idare edicek bi kart lzm ztn pek fazla zaman bulamıyorum.Teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

4730 133,34 TL

http://www.hepsiburada.com/sapphire-ati-hd-4730-512mb-128bit-gddr5-directx-10.1-pci-e-x16-2.0-ekran-karti-11148-05-20r/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd53326

4850 189,68 TL

http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd4850-334-10548.html

bunlardan daha kötü bir şey alırsan evine 3 tane ganalı aç zenci yollatırım. bu batuhan'aydı

Anubisath, sen de 8800gt'den 5770 veya 5850'ye geçmelisinki performans farkı gör. sen de 5 serisi almayıp da gidip geforce'un yeni fermilerinden (2kat para 2 kat güç tüketimi 2 kat ısı aynı performans) alırsan evine bu sefer ugandalı 3 zenci gönderip cinsel ihtiyaçlarını karşılamalarını emrederim.
Sosyal ağlarda paylaş

benim 2. el olarak almayacağım tek donanım gpu, hele dh'da 5850 gibi nispeten yeni bir kartı almak. 1 haftada haddinden fazla overclockla kartın hafıza güzelleşiyor (anlık takılmalar, yükleme sorunları vs) kendim de daha önce 2 kartı böyle eskittiğim için biliyorum sonuçları :D

ama işlemci ram her zaman 2. el alınır o ayrı, gerçi en son sıfır aldım ben her şeyi daha bi zevkli oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:
ama işlemci ram her zaman 2. el alınır o ayrı, gerçi en son sıfır aldım ben her şeyi daha bi zevkli oldu

2. el alamıyorum, oc ile falan hep içine edilmiş gibi geliyor donanımın. psikolojik biraz da galiba benim ki:)

Bu arada şu an Nvidia 9800GT var, 5770'e geçsem 23inçlik ekranda herşey full gider miyim son oyunlarda? (ram 4gb ama 533mhz, işlemci AMD2 6000)

Bi de Atinin driver sorunları devam ediyor mu, patch bekleme derdi falan sürüyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

valla 2. elde bir kere artifact cikaran kartla kar$ila$tim onun da zaten serisinde sorun vardi. degistiriyolardi garantiden.

ekran karti da cpu gibi aslinda, isindigi zaman frekans tutmadigi zaman kitliyor. artifact cikariyor vs.

ikinci el kart alinir yani. ram de alinir cpu da.

onemli olan yapilacak testleri bilmek. ve test ederek almak. yoksa okuturlar zaten, gozya$i aktigiyla kalir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...