Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Directx yükliyemiyorum, windows logo uygulamasıdna gecemedi bilmemne falan diyip iptal ediyo setup'ı. nedir bunun sebebi?
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 evet.. ama ilginc olan su zaten directx yüklü makinede, zaten oyun onyuyorum ama update edemiyorum
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 coğu driverda aynı sorunu yasıyorum yokmuur bunun bi cözümü?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 başka bi windows dvdsi bulsan da onu kursan belki değişir?
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 format atsam tabiki sorun cözülür, ama format atıp herseyi bastan kurucak ne vaktim var ne yerim var
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 dx update değil de download sitelerinden fln son çıkmış directx'i indirirsen yükleyebiliyorsun sanırım. ( 5-6 ay öncesine kadar yapıyordum, şimdi bilmiyorum olur mu)
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yok hiç bi driver yükliymiyorum, wacom driverlarınıda logitech driverlarınıda herseye "windows losogusna bık bık " diye uyurı verip iptal ediyo.
Öne çıkan mesajlar