Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Project Entropia

Rapadura

Öne çıkan mesajlar

UO'yu veya baldur's gatei düşün öyle bir oyunda karakterin var (emin değilim uzay çağımı eski çağmı) fakat oyunda gelişip ilerlemek karakterini güçlendirmek için kredi kartıyla GERÇEK para yarıtırp oyun oynuyosun ki bu durumda söylenenler doğru yeteneği değil parayı ölçen bir oyun, parası olan kazanır tarzı ve kumardan bile daha aşağılık bence. Sonunda rpg oyunlarınıda bu işin için komple ve resmi olarak kattılar.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Hmm Bu konuda eminmisiniz bence oyunda skill kasmak istemiyen veya zayıf oyuncular icin bir para tuzağı olabilir . Bence iyi bir oyuncu veya vakti olan bir oyuncu burdan skill kasıp kazandığı veya yaptığı itemlerle bile ayda iyi bir para kazanabilir ve cesur bir calışma . Siz bu eleştirileri yaparken bu oyunu oynadınızmı ne kadar süreli denediniz illa adım atmak icin para mı almalı yoksa boyle bedava bir oyun sizin çıkarlarınızamı uymuyo ?

Hercule (Nwo Zion Sinister) SNN !

[Bu mesaj Akira tarafından 08 May 2003 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır oyundaki herşey için gerçek para ödemen gerekir, oynamadım ama inceledim. Emin ol para ödemeden oynamanın bir yolu olsaydı bile para ödeyenler seni öyle ezerdiki zaten oynadığın oyundan hiç bişey anlamazdın adamlar oyunu yaparken bunu düşünür. Ama genede, oynamak ve bir gezegen üzerinde hakimiyet kurumak için yarışırken diğer oyuncularla herşey için para ödemen gerekmektedir.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akira, 08 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
ben yarın giricem bir bakıcam cok merak ettim hakkaten illa paramı satın almak gerek yoksa harbi burda bedava oyuna karsı olanlarmı var

Pot

[Bu mesaj Akira tarafından 08 May 2003 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]

Şöyle düşün insanların parayla editlendiği bir servera girmek istermisin? Girdiğinin ikinci günü herkez gm dragon keser sende mezarlığa gidersin karşına zombi mombi kesip güçlencem diye karşına greater lich çıkar yani oyunun akşını para ödemeden yakalayamazsın.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...