Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ben denk gelemedim ama denk gelmişlere sorayım bu oldukça eski bilgisayar hakkında ne düşünüyosunuz ve İzmir'de bulabilir miyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 1 nesil oynadi 1 nesil heveslendi 1 nesil konustu 1 nesil nostaljisini yapti 1 nesil commodore 64 geyiginden baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 simdiey kadar yapılmıs en sahane bilgisayardır. kesinlikle PC kültürünede yayılımınada cok sey katmıstır. c64'ün tadını almadan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 off kaset ve kafa ayarı sdfs. gerçi bende amiga 500 vardı da commodore da bilirim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 c64 te aztec, silkworm ne biliyim defender of the crown, turrican falan oynamayan adam ölsün iki yüz kaset yüklerdi defender of the crown oynamak için 1.5 saat sonra yarım saat oynardım valide gelip "oğlum adaptör çok ısınmış" diyip kapatırdı hey gidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Adaptör ısındı sayesinde çok adam kovdum evimden. Beni kovalayan başka bir arkadaştan öğrendiydim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bende bulsam keşke temiz bişi dursun sadece evin bi köşesinde, aztec ile defender of the crown deli oyunlardı hakikaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Benimki hala durur köşede, arasıra bir soyle goz atarım nostalji yaparım. uzuldugum olay sadece cd romları cıkmıştı onu alamamıştım.Bir o eksik. Yaş ta 37 bu arada, da baktıkca gözlerim yaşariyor yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Press Play on Tape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 izmirliyim C64 joysticki arıyorum. yaşım 22 ama 26 senedir C64 sahibiyim. bir kutu dolusu kasedim hala durmaktadır. kimseye vermem eheheh meheheh yaw joystick lazım bu arada. edit: çok şımarık mesaj attım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar