Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac için program tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eveeet efenim. En neticesinde döndük yine mac'e. Öyle yada böyle alışıcaz artık. Yalnız program tavsiyeleri istiyorum. Eniyi torrent programı şudur, en iyi x program şudur şunla yapılır vs gibi. Bide bu bootcamp ile windows nasıl çalıştırıyoruz bunun üstünde? Bootcamp var sanırsam yüklüde gerisini çözemedim ehuh :)
Mesaj tarihi:
boot camp assistant i acip windows cdsini takiyosun, format atmis gibi normal windows yukleme ekrani cikiyo karsina bi kac adimdan sonra. windows yuklemesi bittiginde yanlis hatirlamiyosam mac'inle gelen cd 2 yi takiyosun ve windows a boot camp kuruyosun, gerekli driverlara kadar herseyi kendi hallediyo.

hersey bittikten sonra dual boot ekran icin restart atarken apple logosunu gormeden alt-option tusuna basili tutuyosun ve istedigin OS'i aciyosun.

torrent icin transmission en iyisi (tu)
Mesaj tarihi:
VLC guzel filmler icin falan evet. Mp3'tede iyi gerci. Ya itunes kendi librarysine falan import ediyo yer kapliyo bosyere. Oyuzden mp3lerimi oldugu gibi seven ve kabul eden bi player istiyorum ehuh
Mesaj tarihi:
itunes un import özelliğini kapayabiliyorsun.

Filmler için Plex ya da XBMC tavsiye ederim. XBMC ekran kartı shaderlarını kullanıyor cpu dan yük alıyor.
Mesaj tarihi:
O degilde alete alisinca baya guzel aslinda. Cokta öyle pcden eksik kalir bi yani yok hemen herseyin bi cözumu var. Cok sirin lan ehueh sevdim mac'i iyiki gecmisim.
Mesaj tarihi:
ekstra touch gesture tanimlamaya yariyor. misal 3-finger-swipe-up hareketini command+w yaptim ben, browserda sayfa kapamak icin cursor oynatmaya gerek olmuyor =) ayni sekilde control+tab'i da 4-finger-swipe-right olarak atadim.
Mesaj tarihi:
Denemek lazim bi ozaman ehue, alistim saka maka alete baya. Elimin altindan dusmuyo mouse falan hic kullanmiyorum zaten, Multi touch olayi harika bisey cidden cok rahatmis ehuhß
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

notification cikarmak icin eklenti gibi dusun. yukluyorsun, sonra onu kullanan programlar notification cikarabiliyor ve tum notificationlari growl uzerinden temalayip duzenleyebiliyorsun fialn.

Yalnız pencerede oyun oynarsanız çıkan notificationlar anlık fps kayıpları yaşatabiliyor aklınızda bulunsun.
Mesaj tarihi:
Bir sorum daha var simdi. Virtual olarak xp kullanmak icin parallels desktop yukledim alete. Win xp'yi aciyorum icinden fakat netekim shared folderstan nereleri paylasacagimi göstermeme ragmen ne macte nede windowsta paylasim yapmak icin kullanacagim klasörleri göremiyorum. Guide a falan baktim ayarlari yaptim ama yok olmuyo.

Baska program tavsiyeniz veyahut bu is nasil oluyo bileniniz varmidir?
  • Yeni Oluştur...