Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac için program tavsiyesi

Korax

Öne çıkan mesajlar

Eveeet efenim. En neticesinde döndük yine mac'e. Öyle yada böyle alışıcaz artık. Yalnız program tavsiyeleri istiyorum. Eniyi torrent programı şudur, en iyi x program şudur şunla yapılır vs gibi. Bide bu bootcamp ile windows nasıl çalıştırıyoruz bunun üstünde? Bootcamp var sanırsam yüklüde gerisini çözemedim ehuh :)
Sosyal ağlarda paylaş

boot camp assistant i acip windows cdsini takiyosun, format atmis gibi normal windows yukleme ekrani cikiyo karsina bi kac adimdan sonra. windows yuklemesi bittiginde yanlis hatirlamiyosam mac'inle gelen cd 2 yi takiyosun ve windows a boot camp kuruyosun, gerekli driverlara kadar herseyi kendi hallediyo.

hersey bittikten sonra dual boot ekran icin restart atarken apple logosunu gormeden alt-option tusuna basili tutuyosun ve istedigin OS'i aciyosun.

torrent icin transmission en iyisi (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

notification cikarmak icin eklenti gibi dusun. yukluyorsun, sonra onu kullanan programlar notification cikarabiliyor ve tum notificationlari growl uzerinden temalayip duzenleyebiliyorsun fialn.

Yalnız pencerede oyun oynarsanız çıkan notificationlar anlık fps kayıpları yaşatabiliyor aklınızda bulunsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sorum daha var simdi. Virtual olarak xp kullanmak icin parallels desktop yukledim alete. Win xp'yi aciyorum icinden fakat netekim shared folderstan nereleri paylasacagimi göstermeme ragmen ne macte nede windowsta paylasim yapmak icin kullanacagim klasörleri göremiyorum. Guide a falan baktim ayarlari yaptim ama yok olmuyo.

Baska program tavsiyeniz veyahut bu is nasil oluyo bileniniz varmidir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...