Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Eveeet efenim. En neticesinde döndük yine mac'e. Öyle yada böyle alışıcaz artık. Yalnız program tavsiyeleri istiyorum. Eniyi torrent programı şudur, en iyi x program şudur şunla yapılır vs gibi. Bide bu bootcamp ile windows nasıl çalıştırıyoruz bunun üstünde? Bootcamp var sanırsam yüklüde gerisini çözemedim ehuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 torrent icin transmission Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 boot camp assistant i acip windows cdsini takiyosun, format atmis gibi normal windows yukleme ekrani cikiyo karsina bi kac adimdan sonra. windows yuklemesi bittiginde yanlis hatirlamiyosam mac'inle gelen cd 2 yi takiyosun ve windows a boot camp kuruyosun, gerekli driverlara kadar herseyi kendi hallediyo. hersey bittikten sonra dual boot ekran icin restart atarken apple logosunu gormeden alt-option tusuna basili tutuyosun ve istedigin OS'i aciyosun. torrent icin transmission en iyisi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ayrica IM icin adium iyidir, growl la birlikte nefis oluyo. microsoft messenger hic yukleme bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Bootcamp olayini guzel anlatmissin yalniz bana mac ile hicbi cd gelmedi :) Neyse onu netten arastiririm olmazsa artik cok sagol yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bide böyle guzel bi media player istiyorum önceden hep winamp kullaniyodum. simdi itunes falan istemiyorum hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 mac'te itunes guzel, o kadar kotu degil. gerci tavsiyelere ben de acigim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Korax said: bide böyle guzel bi media player istiyorum önceden hep winamp kullaniyodum. simdi itunes falan istemiyorum hic. vlc tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?6,4809368,4809437#msg-4809437j Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 filmler vs icin VLC kullaniyorum ben, muzik icin iTunes gayet yeterli bence. PCdeki gibi kazma ve agir degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 baska program yok mu ? simdi beni bu pc'den mac'e dosya atmak cok bayiyor. Kullandiginiz ve bildiginiz bir program var mi bu konuda? Format fln atacak durumum yok gerci mac'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 VLC guzel filmler icin falan evet. Mp3'tede iyi gerci. Ya itunes kendi librarysine falan import ediyo yer kapliyo bosyere. Oyuzden mp3lerimi oldugu gibi seven ve kabul eden bi player istiyorum ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 itunes un import özelliğini kapayabiliyorsun. Filmler için Plex ya da XBMC tavsiye ederim. XBMC ekran kartı shaderlarını kullanıyor cpu dan yük alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bak ozaman sevdim simdi itunes'u. Digeride iimis baya aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 O degilde alete alisinca baya guzel aslinda. Cokta öyle pcden eksik kalir bi yani yok hemen herseyin bi cözumu var. Cok sirin lan ehueh sevdim mac'i iyiki gecmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 macbook'sa bettertouchtool'u da yukle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 oda nesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ekstra touch gesture tanimlamaya yariyor. misal 3-finger-swipe-up hareketini command+w yaptim ben, browserda sayfa kapamak icin cursor oynatmaya gerek olmuyor =) ayni sekilde control+tab'i da 4-finger-swipe-right olarak atadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Denemek lazim bi ozaman ehue, alistim saka maka alete baya. Elimin altindan dusmuyo mouse falan hic kullanmiyorum zaten, Multi touch olayi harika bisey cidden cok rahatmis ehuhß Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ya bu growl un tam olayi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 notification cikarmak icin eklenti gibi dusun. yukluyorsun, sonra onu kullanan programlar notification cikarabiliyor ve tum notificationlari growl uzerinden temalayip duzenleyebiliyorsun fialn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Flashlol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mum_Chamber said: notification cikarmak icin eklenti gibi dusun. yukluyorsun, sonra onu kullanan programlar notification cikarabiliyor ve tum notificationlari growl uzerinden temalayip duzenleyebiliyorsun fialn. Yalnız pencerede oyun oynarsanız çıkan notificationlar anlık fps kayıpları yaşatabiliyor aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bir sorum daha var simdi. Virtual olarak xp kullanmak icin parallels desktop yukledim alete. Win xp'yi aciyorum icinden fakat netekim shared folderstan nereleri paylasacagimi göstermeme ragmen ne macte nede windowsta paylasim yapmak icin kullanacagim klasörleri göremiyorum. Guide a falan baktim ayarlari yaptim ama yok olmuyo. Baska program tavsiyeniz veyahut bu is nasil oluyo bileniniz varmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 itunes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar