Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ya dün geceden beri böyle saçma bir sorun başladı. 1 adet airties modemim, buna bağlı bir adet desktopım bir de wirelessla bağlandığım laptopım var. Desktopımı başlatıyorum internette problem olmuyor başlangıçta. Ama belirli bir süre sonra bağlantı var gözükse de tamamen donuyor internet. Dns flushlamak falan işe yaramıyor. -Ping atamıyorum. -Firefox'tan bir siteye girmeye çalıştığımda sayfa yüklenmiyor. -Modemin arayüzüne bile bağlanamıyorum 192.168.1.1'den. İşin tuhaf yanı bu sırada laptopın bağlantısında hiç bir kompa falan yok. Gayet rahat bağlanabiliyorum. Desktopu yeniden başlatınca tekrar bağlanabilmeye başlıyorum ama bir süre sonra yeniden kopuyor. Çaresiz kaldım. Yardım edin ağbiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Valla aklıma tonla şüpheli şey geldi. İki bilgisayardan herhangi birine özel IP adresi ataması yapılmış mı? Yapılı olmasın. Hamachi gibi bi sanal ağ sürücüsü falan kurulu mu? Kurulu olmasın veya disable et. Virüs trojan vs taraması yaptın mı Sorun çıkmadan kısa bi süre önce bi program silip kurdun mu? Elinde başka bi LAN kablosu var mı? Herhangi bi download programında "downloadlar bitince interneti kes" gibi bi özellik açık kalmış mı? Windows 7 veya Vista kullanıyosan güç ayarlarını kontrol etmekte fayda var. http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/w7network/thread/cb8bc2df-b02d-4fa3-89b3-cab17b92aa1f adresine bi bak derim. Edit: Bu arada verdiğim linkteki wirelessla ilgiliymiş de neyse dursun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ben de tam tersini diyecektim birine -atıyorum 192.168.1.44 ata diğerine 1.45 gerçi ip çakışması olsa aşağıdan uyarı verirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Sorun çıkmadan önce MSD diye bir tane program kurdum rapid downloadları için. Exe dosyasıydı ama daha önce bildiğim de bir programdı. Sonra virüs taraması da yaptım malwarebytes ve Nod32 programıyla birşey çıkmadı. IP'ler otomatik geliyor. Internet desktopta donduğu zaman rebootluyorum pc'yi ama modemi rebootlamıyorum. Sorun çözülüyor. 30-40 dk sonra yine donuyor bağlantı. Ne olduğunu çözemedim. Windowsa reinstall falan mı atsam ? Teşekkür ederim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Şunu kurdum sorun geçti gibi. Sanırım program install/uninstall ederken registryden winsock olayını cortlatmış. Http stabilitesini sağlayan olay bu sanırım. Sonuç olarak halloldu galiba. http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar