Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 edit: arçelik saç düzleştirici ve rowenta maça almışlar @dasaaa: hehe sağolasın, dün acil olarak sordum buraya sonra net gitti, gelen cevaplara bakamadık. rowenta mı ne almışlar sanırım bir sorayım da yazarım buraya. kesinlikle kızları deşifre etme amacım falan yoktu, zaten biliniyorlar sdf. uzun saçlı yağız delikanlılar olduklarını biliyorum da onlar saç düzleştirici falan kullanmadıkları için böyle bir ibare kullandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 razzRaziel said: remington philips'i döver remington her kategoride > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 remington Autoloading Model SP-10 i tavsiye ediyorum ben :) dümdüz yapıyor kafayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dasaaa said: arkadaşım sordurdu diyorsa doğrudur. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 kuaförne sorsan senın ıcın en ıyı olanı o soler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar