nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ahaha kermit (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kermit abiye saygımız sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Nefr said: yahu cok rica ediyorum civitmayin, yani bu kadar civitmayin evet cep tel ve gamze nette hangi ortamda bir araya gelirse gelsin troll ususur, kabulum; ama biz de guya eli yuzu duzgun seviyeli bir ortam olma iddiasindayiz. e niyet ortada, gayet acil durum, gamzes de guvenmis bu seviye iddiamiza ki cekinmeden yazmis bilgilerini tadini kacirmayin iki troll yapacagim, uc gulup kendimce prim yapacagim diye aksama dogru temizlik yapip, sirayla bolumden banleyecegim topicin yarisini ama simdilik gamzesin yazdigi noyu gizliyorum, pmden ulasirsiniz kendisine kedilerle ilgili Ver beyinlerine banı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse2 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kermit said: codename bence en çok tırsması gereken sensin 1 mause hareketime bakıyo. ettir nolcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abi hakkaten kime şirin gözüküyosunuz şu dandik trollerle anlamadım gamze desen değil forumdaki diğer kızlar değil olsa olsa sizin gibi diğer açlarla laf yarışı. sefilleri oynuyorsunuz. yılmaz özdile selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 3 tane siyah yavru kedi var beslerim diyen gelsin alsin. eskisehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar