Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 SOKAK KEDİSİ YAVRUSU YUVA ARIYOR

gamzes

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

İşinize gelince siz de troll karşıtı oluyorsunuz bak :)

Şu forumun kullanıcı profilini bilmeden ilk mesaja kız olduğunu belli edip bi de numarasını yazması komik. Kimse kusura bakmasın yani. Çeşit çeşit insan var, yazılır mı telefon numarası öyle? Hadi flame on, bana laf sokup kendinizi tatmin edin.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

İşinize gelince siz de troll karşıtı oluyorsunuz bak :)

Şu forumun kullanıcı profilini bilmeden ilk mesaja kız olduğunu belli edip bi de numarasını yazması komik. Kimse kusura bakmasın yani. Çeşit çeşit insan var, yazılır mı telefon numarası öyle? Hadi flame on, bana laf sokup kendinizi tatmin edin.

kızla saybır falan yapmadın di mi :P
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bir de o kadar mal bir şekilde yaptığını savunuyor ki, kız acil yardım için pet bölümüne topic açmış. Insan gibi telefon yazmış. Ne yapıp ne yapmamasi gerektiğini sana mi soracak da, bundan sonra öğrenir ehi, diye yavsakça yazabiliyorsun. Senin cevap yazdığın 30k mesajın hepsinde insanlar sana birseyler söylediler hala nato mermer nato kafa aynı şeyleri savundun. Şu forumda birine birşey öğretecek son adamsın. Ben admin olsam forumdan süresiz banlarim şundan sonra seni. Pet bölümünde bari iki dakika insan olun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...