Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 vaybe hayatını kurdardın kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hiç mi utanmadınız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ayıp ya vallahi ayıp iki dakka gülüp eğlenicem diye başkalarıyla dalga geçme hakkını kim verdi size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 nileppezdel said: İşinize gelince siz de troll karşıtı oluyorsunuz bak :) Şu forumun kullanıcı profilini bilmeden ilk mesaja kız olduğunu belli edip bi de numarasını yazması komik. Kimse kusura bakmasın yani. Çeşit çeşit insan var, yazılır mı telefon numarası öyle? Hadi flame on, bana laf sokup kendinizi tatmin edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse2 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 nileppezdel said: İşinize gelince siz de troll karşıtı oluyorsunuz bak :) Şu forumun kullanıcı profilini bilmeden ilk mesaja kız olduğunu belli edip bi de numarasını yazması komik. Kimse kusura bakmasın yani. Çeşit çeşit insan var, yazılır mı telefon numarası öyle? Hadi flame on, bana laf sokup kendinizi tatmin edin. kızla saybır falan yapmadın di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 akıllı ol. balonunu patlatmıyım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Nefr said: biz de guya eli yuzu duzgun seviyeli bir ortam olma iddiasindayiz. gfjhgfhfghjgfhgfdhdfhfdhdjgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 daylan said: akıllı ol. balonunu patlatmıyım:) daylancım nileple mi çıkıyorsun. Tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hayır mericiyim. var mı itirazın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 :) yazık yapacak daha iyi bir şeyi yok galiba buysenin yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Forumda herkes herkese ters gidiyo lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 şş nefr kızcak simdi. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 patide 30k mesajı olan adam bana işsiz diyor. Daylanla beraber ağır gelir bana bu kadar mantıksızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse2 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 daylan'ın yapacak işi yokmuş da nileple çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 körs yeter. @Byse: Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Arkadaşlar bahar geldi havalar güzel bi çıkıp gezin ya burda laf atcağınıza birbirinize hadi öptüm bys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hepiniz işsizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hayır bir de o kadar mal bir şekilde yaptığını savunuyor ki, kız acil yardım için pet bölümüne topic açmış. Insan gibi telefon yazmış. Ne yapıp ne yapmamasi gerektiğini sana mi soracak da, bundan sonra öğrenir ehi, diye yavsakça yazabiliyorsun. Senin cevap yazdığın 30k mesajın hepsinde insanlar sana birseyler söylediler hala nato mermer nato kafa aynı şeyleri savundun. Şu forumda birine birşey öğretecek son adamsın. Ben admin olsam forumdan süresiz banlarim şundan sonra seni. Pet bölümünde bari iki dakika insan olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kesermiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kredi kartı no'suda versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 nileppezdel said: neyse. tırstın mı lan:D geri vites zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Yoo. Kermit dediği için. Bu günlerde kermiti seviyorum. Adam futboldan anlıyo bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse2 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 feci tırsmış kermitten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 codename bence en çok tırsması gereken sensin 1 mause hareketime bakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar