Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

liseden mezun olmak üzereyken sınıfta kalma tehlikesi

gecko

Öne çıkan mesajlar

başlığın ve kendim tamamen fail gözüktüğünü biliyorum
ama ciddi ciddi düşünmeden de edemiyorum
2-3 ay sonra mezun olacağım ardından da lys sınavına gireceğim ( ya da tam tersi)
sene başında geçen yıldan kalma 2 sorumluluğum vardı, şubatta 50-60 falan alarak verdim o da kopya ile idi. tabii burda kopya derken elime falan yazmadım hocalar yardım etti. bu aramızda kalsın şimdilik.

bu seneki derslere hiç çalışmadım ve sanat tarihinden bile kalmış durumdayım şu an. 4 veya 5 kırığın duruyor olması lazım sayamadım takip etmediğim için.

ama bunlarla beraber sözlüsüne 100 100 almış bir adamım da.

acaba biraz son III. sınavlara asılıp biraz yüksek alırsam sınıfı geçmek istiyor sanırım denilip yüksek not verilir mi kaanat sözlü vb. şeylerle? yoksa açık lise go go go mu yapsam?
Sosyal ağlarda paylaş

ben öss yds ve çizim sınavını verip, endüstriyel tasarıma bide odtü sunny programına girdikten sonra (yani daha hangisine gitsem diye düşünürken) lise 1 matematik sınavına girmiştim, adam 3 senedir bırakıyordu inatla dil okuduğum halde, en sonunda okul müdürü baskı falan yaptı adam mezun olup bi yere giren tek öğrencimiz gözünü seviim diye, herif sıfır matematik bilen bana 50 soru verdi, 10 tanesini sorucam diye, ağla yakar 20 ye düşürdük onları, onları ezberledim ben baya öyle sınava girdim, ama olaya bak ki herif çıkarttım dediği 30 sorudan 6 tane soru sormuş, sadece 4 tanesini biliyorum hepsini yapsam 40 alıcam gene kalıcam, sınavın başında da dünyanın en dickhead adamı var kesinlikle yardım etmiyor eee çalışacaktın diye. Neyse bala mala, 5. bir soruyu kaynak götüm şeklinde yaptım, 45 alarak geçmiştim. Okuldan attılar sonra bu 2 adamı mal evladı oldukları ve sınıflarındaki insanların össde matematikte şiştiği için.
cool story bro
Sosyal ağlarda paylaş

lisede sınıfta kalmak için ciddi şekilde "uçmuş" veya "düşük iq" gerektiğini düşünüyorum.

hadi bir dersi yapamasan bile diğerleri zor olmamalı yüksek tutup ortalama ile geçmek.

kendi lise dönemimi, özellikle de son sınıfı hatırlıyorum. okula devamsızlığım 4 ayı bulmuştu heyet raporu ile. yine de geçtim sorunsuz.

nasıl kalmayı başarıyorsunuz ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

çok zor
tüm hocalar öğrendi artık bu çocuk 7 dan aşağı kırık getirmez diye
ilk lise 1 de 6-7 tane vardı sadece beden falan geçiyodum
teknik liseydi bide
sonra çıktım ordan geldim buraya
lise 2 güzel geçti
lise 3 te 8 zayıfla rekor kırdım
bu sene 4-5 tane kesin bekliyorum, 100 100 gelirse eğer bile.
III. yazılılar için bişiler yapçaz artık :(
Sosyal ağlarda paylaş

lise 2 de hiç zayıfım yoktu fakat lise 1 de 9 ders bırakıp geçmiştim

1-2 tanesini öyle bi verdiydim geri kalanlar lise sona kaldıydı.

en son bi girdim bütün cevapları vermişlerdi yaptım cıktım.fakat hala 2 dersim duruyor uni bitince ugrayıp veririm :)

lisede sınıfta kalmak büyük başarı hakkaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...