gecko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 başlığın ve kendim tamamen fail gözüktüğünü biliyorum ama ciddi ciddi düşünmeden de edemiyorum 2-3 ay sonra mezun olacağım ardından da lys sınavına gireceğim ( ya da tam tersi) sene başında geçen yıldan kalma 2 sorumluluğum vardı, şubatta 50-60 falan alarak verdim o da kopya ile idi. tabii burda kopya derken elime falan yazmadım hocalar yardım etti. bu aramızda kalsın şimdilik. bu seneki derslere hiç çalışmadım ve sanat tarihinden bile kalmış durumdayım şu an. 4 veya 5 kırığın duruyor olması lazım sayamadım takip etmediğim için. ama bunlarla beraber sözlüsüne 100 100 almış bir adamım da. acaba biraz son III. sınavlara asılıp biraz yüksek alırsam sınıfı geçmek istiyor sanırım denilip yüksek not verilir mi kaanat sözlü vb. şeylerle? yoksa açık lise go go go mu yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ben össyi kazandıktan sonra lise 1 analitik bütünlemesine girmiştim anca mezun oldum öyle aah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bence verirler not. az biraz çalış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 yil 2010 insanlar hala liseye gidiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sınavlara çalışırsan geçirirler büyük ihtimalle, ama çalışmazsan da çakarsan, kurtarmalara girersin. Ben 1'de girdim kurtarma sınavlarına, arkamda oturan eleman 2 sene önce mezun olmuş dersi yeni veriyodu, hatta birlikte kopya çekerek yaptık, yani böleleri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ailen gidip konuşacak okuldakilerle. nefret ederim öyle tiplerle de buraya kadar getirmişsin olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 yükseltmeye gir bütünlemeye gir ama 3 sınav hakkı vardı galiba bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ben öss yds ve çizim sınavını verip, endüstriyel tasarıma bide odtü sunny programına girdikten sonra (yani daha hangisine gitsem diye düşünürken) lise 1 matematik sınavına girmiştim, adam 3 senedir bırakıyordu inatla dil okuduğum halde, en sonunda okul müdürü baskı falan yaptı adam mezun olup bi yere giren tek öğrencimiz gözünü seviim diye, herif sıfır matematik bilen bana 50 soru verdi, 10 tanesini sorucam diye, ağla yakar 20 ye düşürdük onları, onları ezberledim ben baya öyle sınava girdim, ama olaya bak ki herif çıkarttım dediği 30 sorudan 6 tane soru sormuş, sadece 4 tanesini biliyorum hepsini yapsam 40 alıcam gene kalıcam, sınavın başında da dünyanın en dickhead adamı var kesinlikle yardım etmiyor eee çalışacaktın diye. Neyse bala mala, 5. bir soruyu kaynak götüm şeklinde yaptım, 45 alarak geçmiştim. Okuldan attılar sonra bu 2 adamı mal evladı oldukları ve sınıflarındaki insanların össde matematikte şiştiği için. cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Üni bitti benim, ama lise 1 Almanca duruyor, gidip vermem lazım bir ara wunderbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meze Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 lisede sınıfta kalmak için ciddi şekilde "uçmuş" veya "düşük iq" gerektiğini düşünüyorum. hadi bir dersi yapamasan bile diğerleri zor olmamalı yüksek tutup ortalama ile geçmek. kendi lise dönemimi, özellikle de son sınıfı hatırlıyorum. okula devamsızlığım 4 ayı bulmuştu heyet raporu ile. yine de geçtim sorunsuz. nasıl kalmayı başarıyorsunuz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ben parayla ortalama almıştım 4.97 Qq fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Geçmiş olsun keşke çalışsaymışsın zamanında. Bu saatten sonra zor diyeceğim ama hocalar geirir belki. O da aramızda kalır merak etme ;) söylemeyiz kimseye, bu syfayı okumak için de şifre falan gerekir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 İyi puan alcam istediğim yer olcak falan lütfen geçirin de geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 çok zor tüm hocalar öğrendi artık bu çocuk 7 dan aşağı kırık getirmez diye ilk lise 1 de 6-7 tane vardı sadece beden falan geçiyodum teknik liseydi bide sonra çıktım ordan geldim buraya lise 2 güzel geçti lise 3 te 8 zayıfla rekor kırdım bu sene 4-5 tane kesin bekliyorum, 100 100 gelirse eğer bile. III. yazılılar için bişiler yapçaz artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ben 5 tane 1 ile bitirdim liseli zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 I. Yazılı: 25 II. Yazılı: 20 III. Yazılı: 22 Sözlülere 100 100 verse. 1 de kanaat kullansa 100. Geçerim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Eğitim bölümünü de yavaş yavaş trollemeye başlayan zeka özürlülere bir borç diliyorum. Neyse yapıcaz birşeyler artık, bitkisel hayata çoktan geçmiş olan arkadaşlarımızda bol bol taşak geçebilirler atış serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 gecko senin durumunda olsam başlık açmaya utanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 meze said: lisede sınıfta kalmak için ciddi şekilde "uçmuş" veya "düşük iq" gerektiğini düşünüyorum. nasıl kalmayı başarıyorsunuz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 lise 3 de matematiğimin 2 dönemde 0 gelmesine, alttandan da 5 tane sorumlu dersimin olmasına rağmen, haziranda diplomamı almıştım.bi de lise sonda devamsızlık hakkım olmamasına rağmen, rapor filan almadan nisan dan sonra okula gitmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 gecko said: Eğitim bölümünü de yavaş yavaş trollemeye başlayan zeka özürlülere bir borç diliyorum. Neyse yapıcaz birşeyler artık, bitkisel hayata çoktan geçmiş olan arkadaşlarımızda bol bol taşak geçebilirler atış serbest. lisede eğitim varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 lise 2 de hiç zayıfım yoktu fakat lise 1 de 9 ders bırakıp geçmiştim 1-2 tanesini öyle bi verdiydim geri kalanlar lise sona kaldıydı. en son bi girdim bütün cevapları vermişlerdi yaptım cıktım.fakat hala 2 dersim duruyor uni bitince ugrayıp veririm :) lisede sınıfta kalmak büyük başarı hakkaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 gecko said: Eğitim bölümünü de yavaş yavaş trollemeye başlayan zeka özürlülere bir borç diliyorum. Neyse yapıcaz birşeyler artık, bitkisel hayata çoktan geçmiş olan arkadaşlarımızda bol bol taşak geçebilirler atış serbest. bu ne demek lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ya bu adam çok değişik bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar