buaccmi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 merhabalar, bir sorum olacaktıda, siteme attığım herhangi bir dosyayı mesala exe dosyasını çalıştırmak mümkünmüdür? veya herhangi bir php kodu ile bilgisayara işlem yaptırabilirmiyim? Mesala bir panel hazırlamak istiyorum, sunucuyu aç tuşuna bastıgımda, belirli bir klasordeki exeyi çalıştırabilsin, kapat dediğimde, kapatabilsin. bunu yapabilmesi nasıl mumkun olur, doğru yolu gösterebilirseniz üzerinde calısıp gelistirmek istiyorum tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Direk adresini vererek senin istediğin şekilde çalışmaz. Adresini verince o dosyayı ya kendi diskinde bi yere kaydedersin ya da çalıştır diyince temp'e indirip ordan direk çalıştırır. ama php falan gibi bişey kullanırsan sunucu tarafında çalıştırabilirsin. Tam olarak nasıl bişey yapmak istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buaccmi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Dedicated'e sahibim, sunucu tarafında çalıştırmak istiyorum. Cs panelinde yapmışlar ama çözemedim nasıl yapıldığını. Onlar gibi bişey istiyorum bende farklı şeylerle ilgili denemeler yapıyorumda. Dedicatedimde apache ye bir php dosyası olusturdum. Bir buton yarattım, sunucuyu etkin hale getirmek icin tıklayın diye. Bu butona basınca, sunucuda varolan bir exeyi çalıştırıcak. karşı taraftakini değil. Dedicatedimde belirttiğim yerdeki bir exe dosyasını yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ya sanırım şöle yapınca olmalı: exec('c:/bilmemne/benimprogram'); ?> ben php yıllardır kullanmadığım için bilenleri gelip anlatsın hatam varsa. Bide bunun çalışması için izin de vermek gerekir büyük ihtimalle yoksa exe'yi çalıştırtamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buaccmi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 malesef hiç bir tepkime alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buaccmi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sunucu windows bu arada, teşekkürler bu arada cevaplar için. bir nooba anlatır gibi 2-3 cümleyle bana yardım ederseniz, geliştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buaccmi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 $command = "C:AppServwwwa.exe 127.0.0.1 -u username -p password C:AppServwwwa.exe"; exec($command); ?> şu tarz bişi buldumda direk koyunca işlemıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Uzak masaustune baglanip elle calistir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 di said: Uzak masaustune baglanip elle calistir ? otomasyon bi run istiyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buaccmi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 tamamdır cözdüm. ters slash. $a= shell_exec("C:asd/asd.exe"); echo $a; ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar