White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Arkadaşlar semiotik diye bir ders alıyorum ve konum advert game (şu liptonun herşeyi bilen kadını gibi)Bir tane markanın yada ürünün internet sitesindeki reklam oyununu seçip onu inceleyicem.ne kadar ararsam bulamadım,sizin bildiğiniz bir oyun varmı hakkında detaylıcam incelenmiş ? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Rica Ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 mentos'un bi oyunu vardı. kadının tekini öpmeye mi çalışıyorduk, dövmeye mi çalışıyorduk öyle bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 genç türkselin vardı sessiz sinema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Arkadaşlar saolun, ama ben başka konu seçicem sanırım,çünkü kadın bunların neden yapıldığını, falan araştır dedi, ama internette türkçe olsun ingilizce bir kişi bu tarz oyunları araştırmamış yani kısaca copy paste lik 0 mazeme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bi biranin oyunu vardı böyle şişeleri topladıkca kadın soyunuyodu.Kücükken erotik resim kıtlığı çektiğimiz zamanlarda oyunu bitrebilmek için epey kasıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 eğitime taşırdım ama donanım yazılıma atıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar