cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 beyler slmin aleykum scriptsler bolumunde turkçeleştirilmiş bir suyru house menu buldum birini download ettim .scp olarka değiştirim scripte kayit ettim ama spere 0.55 in orjinalhouse menusu değişmedi nasil yapacağim bir newbied center scritpi indirdim onuda nasil yapacağim yane nereye koyacağim scriptsete olmuyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Selamlar. eğer 2 tane housemenu.scp si eklediysen öyle olabilir dikkat et.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 house signe On=@dclick triggeri ekle[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zoran Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Bende house menu scp si bulamıyorum.Olan bir arkadaş çalışan bir h.menu pasteler se çok sevinirim..Tşkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar