dogakan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 2 ayrı Wow accountum satılıktır. 1. Bu accountun ilk sahibiyim öbürünü alıp oynamaya başladığım için şu an frozen durumdadır. * Realm : EU Boulderfist * Character Name : Vizjerei * Class : Mage * Race : Undead * Armory Link : armory * 5700 + Gear score, 7000+ achievement point * 3 x t10, 1 x t10.5 , 20k gold değerinde craft 264 leggings, 3000+ spell power * 450 enchanting , 450 tailoring, 450 fishing (Salty için bir tek turnuvayı kazanmak kaldı ) 450 cooking ( Chef title ı var) * 78 Mount -Rare olanlar : Rusted Proto Drake, Red Proto Drake, Green Proto Drake, Swift Zulian Tiger, Rivendare’s Deathcharger, White Polar Bear. -Reputation Mountları : Netherwing mountlar, Nether Ray mountlar, Mag’thar mountlar, Argent mountlar ws. * Title’lar : Bloodsail Admiral, of the Nightfall, the Undying, world event title ları , main city title ları ( of the Undercity vs.) * Reputation : Horde şehirleri exalted, WotLK tüm factionlar exalted (bir tek oracles revered, o da Green Proto Drake düstükten sonra kasmadım) * Terenas serverinde naxx25 sonrası hiç oynamadığım retri paladinim var. Nicki : Coupdegrâce (4x t7.5 , Betrayer of Humanity, Darkmoon Card vs.) Boulderfistte 66 Rogue , alt karakter kasmak için pek çok heirloom item vardır. Accountun ilk sahibi misin: E Mail adresi sana mı ait: E Gizli soru, Cevap var mı: E 2. Bu karakteri satın aldım yeni bir account alıp oraya transfer ettim ve battle nete merge ledim. Halen bu karakteri oynamaya devam ediyorum. * Realm : EU Boulderfist * Character Name : Zératul * Class : Rogue * Race : Bloodelf * Armory Link : eu.wowarmory.com * 5850 + Gear score, 6300+ achievement point * 450 Leatherworking , 450 Jewelcrafting * 11 Mount -Rare olanlar : **Ashes of Al’ar** , Mechano-hog, Red Qiraji Resonating Crystal * Reputation : Horde şehirleri exalted, WotLK tüm factionlar exalted * Kingslayer title, 9/12 icc25 , 9/12 icc10 heroic Accountun ilk sahibi misin: H Mail adresi sana mı ait: E Gizli soru, Cevap var mı: E Ankarada elden satış mümkündür. İlgilenenler ÖM atarsa detaylı konuşabiliriz. Birde çok zaman önce aldığım warhammer accountum var, aylardır oynamadım, içinde level 30 civarı bir choppa vardı galiba, onu da isteyene bedava verebilirim ÖM atarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 cd-key var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 accounta kayıtlı ad ve soyad dogru olarak bilinio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Her 2 account için de evet ad /soyadı biliyorum, tabiki. şimdi ilk account yıllar önce aldıgım bir account, cd keyi nerden nasıl bulurum bilmediğim için hani tekrar bi yerden sorgulama / bulma şansım varsa tabiki bulurum. 2. accountu wow-europe dan aldım online olarak, aynı şekilde onun cd-keyini sorgulama falan opsiyonum varsa evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 cd-keysiz sifren kaybolursa bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 1.incisini bilmem de belki 2.incisi internet uzerinden aldıysan mesaj ile bulabilirsin(ticket) ama sanmıyorum bulucagını bildigim kadarı ile sen onu aldıgında cd-keyin senin mailına gitmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bu konularda evet profesyonel sayılmam hatta acemi bile denebilirim, ama blizzardın resmi sitesinden aldım oyunu yani cd key sorunu olacağını sanmıyorum, bir de sifre için cd key değil de gizli soru ile oluyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Sirf bu yuzden bu accountlar satilmaz , biliyorsun degil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 yani şimdi tüm bilgilere sahibim cd key war en fiyakalısından fotoğraflı kimlik fotokopisi vericem diyen adam da güvenilir değil, bi callback yapar kök gibi kalırsın hiçbi hak iddia edemezsin, ben ihtiyaçtan değil bırakacagım için oyunu o yüzden satıyorum ve dediğim gibi cd keyler nası bulunur biri yardımcı olursa bulurum accleri ben aldım sonuçta kendi kartımla ws. bi de nebiliyim benim cd keye 3 senedir hiç ihtiyacım olmadı. "ihtiyaçtan değil bırakacağım için satıyorum" bu laf ta çok klişe ama öle yani hakikaten bu satıştan gelicek paraya ihtiyacım yok bu accleri satarsam o parayla 10 kişi gidip yicez içcez sıçcaz o gece biticek budur satılırsa ekime satılmazsa kasıma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bazı bilgiler olmadı mi cidden çok zor hesap almak. Mesela ben almıştım bir hesap. Sonra hesaptaki karakteri kendi hesabıma aktardım. Benim satın aldığım eleman ticket falan kasıp geri aldı hesabı. Ama boş hesabı :) ne kadar ben yapmam desen de şeytan dürter. Ondan tanıdığın birilerini bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 eet kesinlikle o yüzden hiçbir satış yüzde yüz güvenilir değil, şimdi bi mail attım blizze cd keyimi verin diye cevap gelince güncelleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Cd-KEY fotokopi verene güven olmasa bile şifre kaybolunca cd-KEY ile geri alabilirsin seninkinde onu bile yapamiyosun o yüzden cd-KEY siz satabilicegini zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 beyazsakal said: 1.incisini bilmem de belki 2.incisi internet uzerinden aldıysan mesaj ile bulabilirsin(ticket) ama sanmıyorum bulucagını bildigim kadarı ile sen onu aldıgında cd-keyin senin mailına gitmesi lazım hah sağolasın evet mail adresime gelmiş, rogue için cd-keylerimi buldum. mage için bi mail atmam gerekio sanırım, o accyi alalı çoook uzun zaman olmuştu temizlik sırasında gg olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hehe onemli degil her zaman :) diğerini de baskaından satın aldıysan o aldıın kişiye sorman lazım mesajla bulabilicegini zannetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Fiyat belirtmem konusunda pek çok ÖM aldığım için; Mage : 350 ytl Rogue : 800 ytl Warhammer : Free Az da olsa pazarlık payı vardır. Bir de ekstra bilgi, bazı arkadaşlar rogue un pahalı olduğunu , daha doğrusu "ashes of al'ar yüzünden bir karakterin fiyatı bu kadar etmez , nasılsa halen düşen bir mount, gider her hafta Tempest Keep yapar düşürürüm" gibi bir yorumda bulunmuşlardı. Bende ilk başta böyle düşünüyordum, biraz matematik ; yüzde 1 drop rate, haftada 1 resetleniyor, ortalama 8-9 kişi, yaklaşık 16 sene içinde kesin sahip olabiliyorsunuz.(RL olup ninjalamadığınızı düşünerek, öyle olursa 2 sene). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bence bi bu sitedeki fiyatlarqa bak http://forum.wow-turk.com/account-satim-ilanlari/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Öle bi mantık yokki. Gidersin 9 kişiyle ilk kesişinde bile düşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mage in cd key leri mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 wotlk cdsi, keyi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Sifre kaybolunca standart key i istiyo olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Helcaraxe said: Öle bi mantık yokki. Gidersin 9 kişiyle ilk kesişinde bile düşebilir. ya da 2342342342 kesişinde düşmeyebilir? adam gayet mantıklı bi hesap yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 whoewer said: Sifre kaybolunca standart key i istiyo olması lazım şifre niye kaybolsun ki:) şimdi mage in ilk sahibiyim, cd key sorduğun için bakındım buldum cdleri, bir account daha var bende dolayısıyla 2 tane wotlk cdsi war da hangisi hangisinin bilmiyorum neyse sonuçta elimde yani cd key. güvenlikle ilgili şöle bi şey söyleyeyim bi site var mmo-armory com diye, burda karakterinizi alan da satan da sitenin sahibi, ve karakterinizi alırken cd-key : not a must but preferrable diyor, yani cd key önemli bi bilgi değil. en ufak bir problem yaşayan olursa yardımcı olurum her türlü, kimlik fotokopisi ws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Sen takmısın guven diye.baskası hacklerse o char nası gerı alıncak acc de senin adın ve soyadın kayıtlı ise, evet kimlik fotokopisi yeterli zaten standart key olmayıp satcaksan kimlik fotokopisi istenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar