dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 aslında ikinci dünya savaşında çıkan gazeteleri okumak lazım bi ara.. olm nazisevişgenleri aşk başlığı mı lan burası? masaüstü koyun.. fences sağolsun temiz gözüküyor.. quick hide olmasa bayağı dolu gibi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sdeceokuyangenç said: masayı nası öle temiz tutuonz ya annem sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 anne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dasaaa said: aslında ikinci dünya savaşında çıkan gazeteleri okumak lazım bi ara.. olm nazisevişgenleri aşk başlığı mı lan burası? masaüstü koyun.. fences sağolsun temiz gözüküyor.. quick hide olmasa bayağı dolu gibi aslında. boş pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 benjani said: http://img315.yukle.tc/images/286519247_1286208228883_1040483566_30903733_1473251_n.jpg milli şef ofs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Rikkie said: dasaaa said: aslında ikinci dünya savaşında çıkan gazeteleri okumak lazım bi ara.. olm nazisevişgenleri aşk başlığı mı lan burası? masaüstü koyun.. fences sağolsun temiz gözüküyor.. quick hide olmasa bayağı dolu gibi aslında. boş pl0x +1 nazilerin nesini seviyorsunuz anlamıyorum size yapılsaydı nolcaktı hala aşık mı olcaktınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 l2read Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 herkes birbirine bişeyler yapmış zamanında. sen kimseyi sevmiyon mu yani lol. türkler çok matah ya sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 http://www.picamatic.com/show/2010/05/03/05/59/6936546_1920x1080.jpg dexpot ile 4tane dekistöp kullanıyorum gerçi.. öbür yüzü de önümüzdeki aya inşalla.. yeşillik o böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 barnacle said: herkes birbirine bişeyler yapmış zamanında. sen kimseyi sevmiyon mu yani lol. türkler çok matah ya sanki. nazilerden kimseyi sevmiyorum evet Türkler ne yapmıs şimdi bunu görünce ermeni soykırımı bıdıbıdı konusursun herhalde ? neyse konuyu kitletmenin gereği yok bu kavgayla sen eğer insanların katledilerek öldürülmesinin sorumlusu olan kişilere hayransan bu senin problemin benim degil he sadece bir toplum arasında OoO ben nazilere hastayım abi dersen 1 kişi normal karsılar falan ama ters birine denk gelirsen ertesi gün nazilere sövüyor hale gelebilirsin dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 alınganız heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 @cairne ben nazi hayranıyım demedim. dünyanın yarısını işgal etmiş türkler gayet. sevişerek almadılar sanırım o yerleri. herkes birbirini öldürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 tarih bölümüne.. yeri burası değil.. naş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Cairne said: Türkler ne yapmıs şimdi bunu görünce ermeni soykırımı bıdıbıdı konusursun herhalde ? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Cairne said: barnacle said: herkes birbirine bişeyler yapmış zamanında. sen kimseyi sevmiyon mu yani lol. türkler çok matah ya sanki. nazilerden kimseyi sevmiyorum evet Türkler ne yapmıs şimdi bunu görünce ermeni soykırımı bıdıbıdı konusursun herhalde ? neyse konuyu kitletmenin gereği yok bu kavgayla sen eğer insanların katledilerek öldürülmesinin sorumlusu olan kişilere hayransan bu senin problemin benim degil he sadece bir toplum arasında OoO ben nazilere hastayım abi dersen 1 kişi normal karsılar falan ama ters birine denk gelirsen ertesi gün nazilere sövüyor hale gelebilirsin dikkat et http://i.ytimg.com/vi/9BOG4p1-H2Q/0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Goebels yada Göring falan sevilmez mi lan Nazilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Direk boşunu koyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Farinal said: Goebels yada Göring falan sevilmez mi lan Nazilerden ihhh goebbels cok salak bir adam, almanlarda sevmiyordu zaten pek goringde bildigin hortumcu balina, palyaco gibi giyindigi icin cok dalga geciyorlar (birde luftwaffeyi mafettigi icin ama o apayri bir konu asds) morfin bagimlisi herif zaten ayi gibi, bide kendi uniformasini kendi tasarliyor filan, savas donemi almnyasinda "mercedes goering in poposu sigsin diye tek koltuklu model yapmis" "goering dus alirken amiral uniformasi giyer" sakalari filan birde gorgusuz herif yaptirdigi malikaneye nazilerin girdigi turlu avrupa sehirlerinden tarihi eser araklamis, dunyada hava kuvvetleri komutaniyken kendine ozel kara ordusu kuranda bir bu vardir heralde, adam royal guard filan kasiyor lol goeringle ilgili en guzel geyigi loony toons cevirmisti ehuehu, goering bugs bunny ile karsilasir ve olaylar gelisir : http://www.youtube.com/watch?v=o0NhlqGOzhM&feature=related himmler de cok mal bir adam, SS in basi olmasa kimse tutmaz, yakalanmasida cok komiktir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bu nası desktop topii la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 nazilerin tek hatası yahudileri kesmeye çalışmaları.. adamlar yahudilerle uğraşana kadar direk sınırdışı edip geriye kalan birlikleri cephede değerklendirslerdi bugün daha farklı bir avrupayla karşı karşıya olurduk.. ayrıca nazilerin yükserlmesine ön ayak olan I. dünya savaşını bitiren o ağır anlaşmaları imzalatan mal galip devletlerdir.. etki tepki olayı.. keynes kıçını yırtmıştı "bunlar 15-20 seneye ananızı şaapacaklar" diye dinlemediler.. ayrıca görüldüğü üzre içinde ileriderecede sanatsal ruh barındıranlara ülke yönetimini bırakmayacaksın "yeni bir dünya tasarlıyorum!" diye ortalığı skibbe atıyorlar.. hani yönetim kademelerinde danışmanlık pozisyonalrında olmaları iyi de.. direk en baş yönetici olmamalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ayrıca ekonomik yöntem ve yönetim felsefesi oalrak nasyonel sosyalist düşünce gayet iyidir.. ha günümüzde "karma ekonomi" diyorlar ama olsun.. bkz: güney kore, çin ve bilimum asla kaplanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 off bide bone ban yediydi küfürden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 La 2 wallpaper bakıcaktım bune böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ben bi yahudi olarak alındım bu topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 barnacle said: gerçek masaüstüm bu boş pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar