Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konsolsepeti ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
internetemi burayamı açsam kararsız kaldımda burası daha doğru sanırım malum shopto konularıda var neyse
Konsolsepeti kullanan varmıdır güvenlimidir oyun takas konusunda, her türlü oyunu bulabilirmiyiz yada varsa önerebilceğiniz Ankarada takas yapan yer veya bu tarz bir site oda olur.
Mesaj tarihi:
eğer o yazılanlar doğruysa ekşi de falan ahah sitede yazan üyelik ve fiyatlarla gram alakası yok demekki neyse başka önerilebilcek bir site veya ankarada bir yer varmıdır.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bi extra ücret yokmuş. bende kiraladım öğrendim. istanbul içi her yere başka bi ücret ödemeden 10tl ye oyun kiralıyolar haftalık(ben kiraladım) ve takas için evine kadar geliyolarmış (bunu onlar söyledi). olay şöyleymiş sistemlerinde bi hata olmuş ondan öyle bi rakam çıkmış orda (24tl vs..)
tavsiye ederim istediğiniz saattede geliyolar :)
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Merhaba Arkadaşlar,

Konsolsepeti ile aklınıza takılan her türlü soruyu buradan veya özel mesaj ile, veya [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Nisan ayı boyunca, kargo ücreti olmadan gönderim yapılabilmesi için, minimum sipariş tutarının 25 TL olması gerekmekteydi. Ekşisözlükteki arkadaş bu konudan bahsetmiş ancak açıklayıcı olmadığı için yanlış anlaşılmalara sebep olmuştur.

Şuan için, herhangi bir minimum sipariş tutarı olmadan gönderim yapılmaktadır. Yani 10 TL'lik haftalık bir oyun kiralamasında dahi evinize kadar getiriyor ve herhangi bir ücret almıyoruz.

BerkErturk nickli arkadaş ile konsolsepeti.com'un herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır ancak kendisine olumlu mesajları için teşekkür ediyoruz.

Saygılarımla.
Mesaj tarihi:
Merhaba,

Düşüncenize saygı duyarız ancak belirttiğimiz gibi mesajın bizimle herhangi bir alakası yoktur.

miyaw33 said:

Berkerturk sadece bu baslıga mesaj yazıp birdahada ugramamıs foruma,belliki sizle alakalı.
Mesaj tarihi:
güvenilir site, gayet de ilgiliydiler valla.

geçen hafta bi kaç oyun kiralamıştık arkadaşa. god of war gibi haftasonu oynar bitiririm diyebileceğiniz oyunlar için mantıklı.
  • Yeni Oluştur...