Evr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 internetemi burayamı açsam kararsız kaldımda burası daha doğru sanırım malum shopto konularıda var neyse Konsolsepeti kullanan varmıdır güvenlimidir oyun takas konusunda, her türlü oyunu bulabilirmiyiz yada varsa önerebilceğiniz Ankarada takas yapan yer veya bu tarz bir site oda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ekşisözlükte saydırmışlar bayaa..8 lira kira oluyomş 30 lira en son evrede bilmemne bedeli fln die..sanırım elden veriolarmış o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 eğer o yazılanlar doğruysa ekşi de falan ahah sitede yazan üyelik ve fiyatlarla gram alakası yok demekki neyse başka önerilebilcek bir site veya ankarada bir yer varmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BerkErturk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bi extra ücret yokmuş. bende kiraladım öğrendim. istanbul içi her yere başka bi ücret ödemeden 10tl ye oyun kiralıyolar haftalık(ben kiraladım) ve takas için evine kadar geliyolarmış (bunu onlar söyledi). olay şöyleymiş sistemlerinde bi hata olmuş ondan öyle bi rakam çıkmış orda (24tl vs..) tavsiye ederim istediğiniz saattede geliyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sende bunu yazmak için buraya uye oldun. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://i21.photobucket.com/albums/b288/envy_7/viral_marketing.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BerkErturk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 evet onun için üye oldum. güzel bi hizmetle karşılaştım ve bi yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
konsolsepeti Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Merhaba Arkadaşlar, Konsolsepeti ile aklınıza takılan her türlü soruyu buradan veya özel mesaj ile, veya [email protected] adresine gönderebilirsiniz. Nisan ayı boyunca, kargo ücreti olmadan gönderim yapılabilmesi için, minimum sipariş tutarının 25 TL olması gerekmekteydi. Ekşisözlükteki arkadaş bu konudan bahsetmiş ancak açıklayıcı olmadığı için yanlış anlaşılmalara sebep olmuştur. Şuan için, herhangi bir minimum sipariş tutarı olmadan gönderim yapılmaktadır. Yani 10 TL'lik haftalık bir oyun kiralamasında dahi evinize kadar getiriyor ve herhangi bir ücret almıyoruz. BerkErturk nickli arkadaş ile konsolsepeti.com'un herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır ancak kendisine olumlu mesajları için teşekkür ediyoruz. Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Berkerturk sadece bu baslıga mesaj yazıp birdahada ugramamıs foruma,belliki sizle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
konsolsepeti Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Merhaba, Düşüncenize saygı duyarız ancak belirttiğimiz gibi mesajın bizimle herhangi bir alakası yoktur. miyaw33 said: Berkerturk sadece bu baslıga mesaj yazıp birdahada ugramamıs foruma,belliki sizle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 her ne kadar öyle gibi görünse de, aynı hesap değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 güvenilir site, gayet de ilgiliydiler valla. geçen hafta bi kaç oyun kiralamıştık arkadaşa. god of war gibi haftasonu oynar bitiririm diyebileceğiniz oyunlar için mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 peki oyunu alıp vermeyene nasıl bir sistem uyguluyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 naylon adrese alıcaksın 20 tane oyun sora kayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar