senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 40 yılın başında kod yazacaz lib eksik ya nasıl oluyorsa. code blocks diye bişi yükledim mingw ile birlikte geldi, iyi güzel ayarladım directoryleri fln ama /include klasörünün içinde netdb.h /include/sys klasörünün içinde socket.h types.h ve wait.h yok, nerden bulurum ki şimdi ben bunları. mingw'nin sitesine baktım milyon tane dosya var orda, hangi birini seçcem, direk bi lib paketi fln yok mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 baska bisey kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ne kullanayim ki başka? gcc'den başka complier bilmiyorum ehue bide linux ile uyumlu olsun diye kullanmak istiyordum okulda linux ile çalışıyoruz, şimdi evde yazcam okula götürdüğümde patliyacak diye korkuyorum kod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 gcc mi ne var, yok mu yoksa oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 abi gcc'nin win versiyonun adı mingw zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hahfasdf tmm o zaman, ben vs kullandigim icin bilemiyorum baska. gccyi de unixte kullandiydim azicik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ya vs yüklesem şimdi adım gibi biliyorum burda yazdığım kod patliyacak okulun lablatuvarında :/ java gibi değillerki mübarekler. write once debug everywhere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 visual c++ var yada devc var onları deneyebilirsin ama her zaman için linuxda patlama ihtimali var.En basitinden windowsda variable yaratınca 0 değeri atanıyor ama linuxda random değer atanıyor.Bunun dışındada pek çok fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Eclipse vardı sanki bi de. Hiç kullanmadım ama bi dene istersen. Olmadı VM ile kur bi tane linux, orda yap işini. Patlamaz da hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 visual c++ expressden hiç haz almıyorum . publish edemiyosun projelerini . Devcpp iyidir windows için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Two fail, one topic. Evet sukru ve senko'dan bahsediyorum. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Friedman said: Devcpp iyidir windows için 5 sene önce gelişimi durduruluğu düşülünce biraz buruk hissetmemek elde değil ama ya Dev-cpp kullanırken. Neyse, umarım işe yarar, şöyle bir şey buldum: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_compilers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 di said: Two fail, one topic. Evet sukru ve senko'dan bahsediyorum. ehah. sensin fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ilerde başkası aratırda çıkarsa diye yazayım cevabı, win kerneli socket.h içindeki socket yapısını desteklemiyor, socket.h zaten bsd ye göre yazılmış, desteklememesi normal. bunun yerine winsock.h ile winsock2.h kullanıyoruz. mingwinclude içinde bunlar bunları kullanırken de swstartup() kullanmayı ihmal etmiyoruz tabi. yani anlaşılan bana yine eziyet yolları, yine linux yolları göründü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar