Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzey Kore Dunyayi Trollemeye Devam Ediyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok üzücü lan..

adamların hiçbir şeyleri yok.. kalkıp baraj falan göstermişler. bi de k.kore hariç kimsenin yapamayacağı, büyük lider tarafından yönetilmiş falan diyorlar.

bilmiyor ki adamlar dünyada neler olduğunu.. ne üzücü lan..

felçli olmak gibi biraz. elbette yaşayanlar dışarıda koca bi dünya olduğunun farkında olup hiçbir şekilde o dünyaya ait olamadığını hissettiğinde özgürlük bakımından felçli olduğunu düşünüyordur.

komik propagandalar, boş mekanlar..

bu dediklerim sadece ciya propaganda filmi içindi tabii..
Mesaj tarihi:
aynı şeyi düşündüm lan.. "baraja gideceğimize yine çaycıya gitsek olmaz mı?" diye pazarlık eden türk genci gözaltında.. diye haberlere çıkabilirim..
Mesaj tarihi:
yannzi harbi gitmek istiyorum lan kuzey koreye kim jong efendi olmeden

bole zamanin durdugu yerler hosuma gidiyor (carsambaya git demeyin orada zaman durmamis, geriye dogru akiyor adsfsfda), en son kibrista kapali maras bolgesine girmistim, o zamanin durdugu hayalet sehir beni cok etkilemisti, kuzey kore ise bunun canli versiyonu insanlar filan var hala 1950 lerden kalma asdfdsaf

patiden soyle kafile oalrak gitmek istesek, biz turk devrimcileriyiz, super solcuyuz arirang a bayiliyoruz, bu sosyalist cenneti gorup halkimiza anlatmak ve amerikan kopeklerini yurdumzudan atmak istiyoruz filan diye basvursak, su turkiyenin dunayda amerikadan en cok nefret eden ilk uc ulkeden biri oldugunu soyliyen arasitmrayida gotursek

http://www.topraktur.com/kuzey-kore-vizesi.html

su amcalar araci oalrak calisiyormsu sanirim

lan cok gitmek istiyorum :(
Mesaj tarihi:
Karasakal said:

Koreye giden bir adamın belgeseli. Gerçekten muhteşem. Ama şu çaycı kız olayı gerçekten üzdü lan beni:(

[video]http://www.vbs.tv/watch/the-vice-guide-to-travel/vice-guide-to-north-korea-1-of-3?feature=oembed" width="459">

video açılmıyor ya
available soon diyor öylece
bende mi hata var
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

keşke adamların gerçek hayatlarını da görme imkanı olsa.

kaç para gidiş.. bi de orada kesin rüşvet için de bol yedirmek gerekiyordur..

Adamlar sırf senin gibi düşünenler için "örnek köy" falan yapmışlar, sabah akşam işi yabancıları ağırlamak olan fiziği düzgün gençler eğitip "sanal kore" yi tanıtıyorlar. Böyle güzeliz böyle mükemmeliz tarzında şovları var. 5000 tane çocuğu pixel niyetine stadyuma toplayıp görsel şovlar yapıyorlar. Ha bir de madalyonun öteki yüzü, açlık ve safelet içindeki Kuzey Kore ve yüce lider Kim yong...
Mustafa Kemal için yatıp kalkıp dua etmek lazim orayı görünce :)
Mesaj tarihi:
abi işte benim gibi düşünenler o köye gidince.. "hmm bi tom ve jerry eksik kalmış bu komedide" diyorlar.. videoyu izlesene bi.. tam komedi..

çok çok az kişi bunların gerçekten neler yaşadıklarını, çektiklerini görebilmiş sonuçta. millet her kore konusunda "yok abi öle değilmiş" falan diye atar tutar da uydu fotoları, bi iki halk arası çekim hariç bi bok göremedik adamların gerçek hayatından.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

ben hala Kim Jong İl'i eleştiren herkesin içten içe onu hayvan gibi kıskandığını düşünüyorum.

e doğru bi yerde..

lan adam ülkenin başında dilediğini yapıyor.. kendinden kapağı kalkan tuvalet yaptırsa "büyük liderin süper buluşu, başka kimse böle bişi düşünemedi!" oluyor..

ben isterim abi öle liderlik..

kabara kabara gezersin tabii.. sonra bush'u falan görünce nanik yapar, obamaya naber lan boyacı! dersin
Mesaj tarihi:
kore savasinda amerikalilar adamlara ne yaptiysa boyle bir savunma mekanizmasi gelistirmisler, birde anlamadigim tek birsey var proleter bir ulke ciftci filan cok olmasi gerek tarim vs, nasil aclik oluyor o zaman?
Mesaj tarihi:
Viktor said:

kuzey kore haberleri :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=bZIgda01k6o&feature=related

ne kafası lan bu? bunların fizikçileri ilkokul terk galiba
şaka olmamasına ihtimal bile vermiyorum (hepsini izlemedim)
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=sBaPI2AKu2g

kuzey kore bilimadamalri meshurdur

Glatheros said:

kore savasinda amerikalilar adamlara ne yaptiysa boyle bir savunma mekanizmasi gelistirmisler, birde anlamadigim tek birsey var proleter bir ulke ciftci filan cok olmasi gerek tarim vs, nasil aclik oluyor o zaman?

daglik ulke, tarima elverisli arazileri yok pek olanalrida yanlis politikalarla mafettiler
  • Yeni Oluştur...