BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 sharky said: Lan experimental bir olaydi. Acep oradan LOS saglar miyim diye merak ettim, sonra hakkaten hic bir yeri gosteremedigini farkettim :) Baktim yeniliyoruz, sizi eglendirdik iste daha ne. olsun aga gral oynadin hic beklemedigim anlarda demon stun geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 macın ortalarında bi yerde ortadan giriyoduk 4 kisi bi balrog geldi, aha dedim purgeler keserix xp gelir sonra yattık hepimiz anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Diger herolarda yaptigim kazmaliklari hellbringer ile daha az yapiorum demek ki. Neyse yapalim daha mac, cok zevk aldim ben. Sevdim bu turnuva olayini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Olum takımını tebrik ederim.. Bizim takım kusura bakmasın kotu bır performans gosterdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar