Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Abicim sadece niye oynatmıyosunuz diye sordum, direk siz atar yaptınız şimdi de götlü yaraklı konuşuyosun. 30 nisanda 1 kere mesaj atmışsın, makinde başında değilmişim makine kapanınca da alamamışım mesajı. O kadar yani. Zaten 6 kişi practice yapsak ne olacaktı? Maça mı 6 kişi girecektik? İyi kaçırdık gelmedik tamam eyvallah. Neden yeni yazıyorsunuz yedeksin diye? Topikte de mesajlarım var yani. Haberim olmadığımı biliyosun. Ayıp yani
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ne bileyim abi ben cücenin olmadığını. bana dedin ki antemana gelmedin bik bik yapma. çıktım ben de. spectatör de almıyo azmo. Ağzına takılmış bi rage gidiyor.
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 kadroyu ben kurmuyorum. buyur gel çıkayım oyna. çocuk gibi NİYE YİDİİİM İYEAEAAE diye girişeceğine.
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Hala anlamak istemiyosun sanırım. Okumadın mı Benim derdim 30 nisanda gelmedim diye yedek yapmışsın aradan 4 gün geçiyor madem neden yazmıyorsunuz. İşimi gücümü ona göre planlardım kız arkadaşımı bıraktım geldim o benim derdim bi de neden ben bi rage'e girmişim gibi hava vermeye çalışıyosun her mesajında küfürdür anlamsız harflerdir onu da anlamadım.
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ölüm takımından adam banlandı diskalifiye edilsinler biz kazandık
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Güzel mactı, losers bracetta basarılar takım 6 ya 44047030 dynun benım yüzümden sorun olduysa özür dilerim 5 dakka falan kala girdim maca pardon
Lyrent Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 id: 44047030 da ving olmadı, ban sebebi olacak küfür değil o.
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Guzel macti. Barcelona - Karabukspor tarzi bir takim dagilimi olsa da, Karabukspor olarak canavar oynadik. Netekim tabii kaybettik. Barcelona bole oynarsa finali zor gorur :P Tebrikler tekrardan.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=44047030+
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abi bekledigimden iyi oynadik bende super oynadim sahsen yane insanliktan cikinca biraz dustu kd olayimda 11 e 6 bence hala fena bi skor deil
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abi bp oynayıp gidip zephyr chronos felan mı banladınız
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 biz böle seviyoruz, cokda seviyeli bir mac oldu bence. kimse sinir stress yapmadı eglene eglene oynadık.
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Evet flame olmamasina hayret ettim. Ben sahsen pek eglendim oynarken.
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 takim 6 oyuna cok iyi basladi sonunu getiremedi sahsen ben uzun zamandir bu kadar rezalet oynamamistim bunda su "friend baska oyuna girdi" notifikasyonunun da buyuk bi etkisi oldu, garip anlamadigim bi delay vardi. inanilmaz dalgindim falan filan. neyse artik onumuzdeki maclara bakicaz
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 güzel maç oldu ya. eğlendik hepimiz. o notifikasyonlardan ben de muzdarip oldum. bir de kız arkadaşım yanımdaydı. ona da laf yetiştiriyordum arkadan :D ha bir de sharky'nin koyduğu ward efsaneydi ahaha ölüm takımına da tebrikler. bizden biraz daha iyi oynayınca kazandılar.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abi sonunu getirememk pebbles kasmasiyla oldu bide siz cok pushladiniz durduramadik pushlari sizde 2 tank wardi initiate icin biz onun eksikligini cektik biraz ahmet kasamayinca fazla
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abi sakirin hic bi yeri gostermeyen wardi oyunun hareketiydi bence
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 diffusalı bitirseydin farklı olabilirdi hersey
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Lan experimental bir olaydi. Acep oradan LOS saglar miyim diye merak ettim, sonra hakkaten hic bir yeri gosteremedigini farkettim :) Baktim yeniliyoruz, sizi eglendirdik iste daha ne.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bu arad abenimde bi kere forsaken ultisine bi kere nc kampina atlamam cok basariliydi
Öne çıkan mesajlar