Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pvp serveri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende yayinla dicem ama malum sagı solu belli olmaz :P[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
yayınlarım sorun değilde :D biraz daha çalışmam lazım warrior tag i olanların magincia ya girmemesini yapamadım :D bi yardım etseniz[signature][hline]EXILE PLAYER
Mesaj tarihi:
e o zaman nie magincia a da ormanda reg ler çıkıyor ve adı niye büyülü şehir? veee niçin nebulada hight mage ler orada?

siz bırakında yardım edin lutfen :D yapamadım ornekti delucia yı tag i warrior olanların girmemesi ve jheloma çevirme işini yapamdım[signature][hline]EXILE PLAYER
Mesaj tarihi:
girmemesi saçma olayıda çok saçma ben orayı magelerin pvp ye hazırlanması için yasak alan yapacaktım sizde :D[signature][hline]EXILE PLAYER
Mesaj tarihi:
Nebula'da hight mage yuvası falan olması beni ilgilendirmez, karakter yaratım aşamasındaki harita üzerinde şehirlere tıkladığında çıkan kısa bilgileri okumanı tavsiye ederim doğru düzgün bir şey yapmak istiyorsan.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
  • Yeni Oluştur...