Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Takımları artık tanıyoruz. Bu nedenle ne düşündüğünü de az çok tahmin edebiliyoruz. Daha önceki yorumlarımda da belirttiğim gibi eğer çok önemli bir gelişme olmazsa sezon sonunda fede s2k'den ayrılıp ssbc'nin başına geçecek. Bu nedenle geçen sezon şampiyon olduğu Hon'da bu sezon kendisini ilgilendiren en önemli başarı Paticik Ligi'nde şampiyon olarak S2K'de tarih yazmak. Ligde son dönemdeki puan kayıplarını bu şekilde açıklayabiliriz. Bu eşleşme gerçekleştiğinde SSBC'yi durdursa durdursa o durdurur açıklamasında bulunan çok kişi oldu. İki teknik adam arasındaki tecrübe farkı da konuşulan diğer bir konu idi. Ancak bu karşılaşmada bunun çok önemli bir faktör olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü, SSBC sistemin yönettiği bir takım. Yani futbolcu ve teknik adam transferleri yapılırken Azmodai döneminde başlayan ve THARKAS ile devam eden, takım oyunu ve topa sahip olma üzerine kurulu oturmuş bir yapı bu. Buna en güzel örnek olarak da SSBC'de oldukça başarılı olan Estel'nin aynı başarıyı Milli Takım'da gösterememesi ile açıklayabiliriz.Ancak benim her zaman savunduğum bir düşünce var; S2K'nın tek rakibi kendisi. Belki çok iddiaalı olacak ama değil 1 FEDE, tüm teknik kadro FEDE'lerle dolu olsa da SSBC öyle bir futbol düzeyine ulaştı ki, maç öncesinde istedikleri ve hedefleri ne ise sonucu o yönde belirliyorlar. Son lig mücadelesinde bu durumu bir kez daha gördük, Ölüm takımı karşısında puan kaybetme lükslerini bu maçı düşünüp fazla kendilerini yormadan kullandılar.Çünkü hesapları alt üst edecek ne defansta ne de ileri uçta bir hata yapmıyorlar. Gruplarda karşılaşan iki takımın maçlarında da gördük. SSBC Paticik'de fazla sıkmadı ve Public'te 2-0 ile rakibini geçti. Üstelik bugün Fistan güçlü rakibi karşısında yenilecek 1 golün başlarına açacağı dertleri tahmin edebildiğinden rakibi durdurup öncelikle gol yememeyi düşünecektir. S2K'nın da bu sezon özellikle bu tür iki ayaklı Paticik maçlarında deplasmanlarda kontrollü oynadığını (İlk maçı bir istisna idi...) golü de buldukları anda en büyük özellikleri olan rakibe top göstermeyerek oyunu kontrol altına aldıklarına şahit olduk.Bugün konuk ekipte Raiden oynamıyor. Tunca iyileşti. Bu karşılaşma iki tarafta eski takımına karşı mücadele edecek oyuncular için de önemli bir mücadele olacak. Sezon başındaki karşılıklı CONS -Elleso transferleri ile eski Dota'lı Oc4an'in nasıl bir perfromans sergileyecekleri de önemli.S2k 2003'den bu yana rakibi ile oynadığı 5 karşılaşma da galip gelemediği gibi (2b 3y) gol de atamadı. SSBC defansları Cons ve Estel ikilisine o gün çok iş düşecek. S2K Turnuva'da istediği sonucu alacaktır. Yine kaybetmezler
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 öf abi ne bu WoT asdf okuyamadım
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Abi ne kararsız adamlarsınız, olcakmı olmicakmı bisi diyin :/ Olmadı tarih diyin filan falan. HAKEM abi SAHALARA BEKLIYOZ SIZI asdf.
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 abi bi spor gazetesinden cp mi yaptın AHHAHHAHAHA
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kararsız filan değiliz 3 kişi eksik takım olmucak dedik işte
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sikik değilde komikli takım olsun sizin adınız bundan sonra
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sen ski mki boşverde :D ilerleyen saatlerde 5 olma imkanınız varmı
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Cons said: kararsız filan değiliz 3 kişi eksik takım olmucak dedik işte abi tamam 2 sayfadır ne diyoruz bi tarih filan söleyin ona göre ayarlayalım işte. tarih de vermiyonuz ki :D Nası kararsız bi takımsınız siz. asdfasd Pazartesi saat 23:00 diyorum o zaman uygun mudur ?
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 siz lobide bekleyin biz maç yapmak istediğimiz zaman haberiniz olur.
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Cons said: sikik değilde komikli takım olsun sizin adınız bundan sonra HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
elesso Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 abi bugün maç olcak deyip maç yapılmaz len. en az bi gün önceden haber veridne ayarlasın insanlar kendilerini. dimi ama. ben daha kurmadım hon gerçi :D ama oynayacam kararlıyım
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 elesso said: abi bugün maç olcak deyip maç yapılmaz len. en az bi gün önceden haber veridne ayarlasın insanlar kendilerini. dimi ama. ben daha kurmadım hon gerçi :D ama oynayacam kararlıyım abi msj kutun dolmuş kimse sana ulaşamıyor senden bşka herkesin haberi var gfhfhgf
Öne çıkan mesajlar