Janissaries Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Selamlar biz 2 arkadaş darkfall'a başladıkta eu serverında aktif olarak oynayanlar varmıdır forumdan?
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Estel_Anorien said: pasif oynayanlar var bi de. (td)
Janissaries Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ayrımcılık yapmayalım ozaman pasiflerde kabulümüzdür
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bende EU dayım ama 3 gün falan oldu benim Mask Warmonger
janis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Darkfall serverları hala kapanmadı ya ? En katı savunucuları bile bıraktı oyunu.
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 2 serverda açık, populasyonları yüksek olmasada her hafta mutlaka birkaç siege oluyor son 3-4 gündür tekrar oyunla yakından ilgileniyorum ve NA serverında pvp durumu çok iyi şu ara. Bunun nedeni yakında gelicek değişiklikler, prestige classlar ve offline skill gelişim olanakları olabilir.
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 offline skill gelişimi? eveonline gibi falanmı pek bilgim yokta bu oyunda biraz saçma olmazmı :)
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Nasıl olucak bilmiyorum ama bu konuda çalışmaları varmış eklenicekmiş.
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ayrıca evet server boş gibi ama tabi ben newbee yerlerde takılıyorumdaha goblin kesiyorum ondanmı bilmiyorum ama günde 4-5 kişi anca görüyorum.
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Serverlarda genelde populasyon belli bölgeler ve şehirlere dağınıktır, newbie zonelarda pek insan görmen olası değil :)
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 vallaha eveonline'ı bırakıp buna devam etsemmi etmesemmi gidip gelmekteyim karar verememekteyim :)
0guz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Oguz Khan oyundaki nickim eu dayım hepimiz bi clanda olsak keşke .bi clana da girdim çıksam ayıp olcak şimdi :D
Quelnil Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Sadece Türk clanından vazgeçeli baya oldu uzun süre boyunca 4 kişiden fazlasını göremeyince. Ama şu anda sevdiğimiz 2-3 tane yabancıyla birlikte kurduğumuz bir clanımız var ve 4 türküz. Oğuz ve şu anda tandığım yeni başlamış 2 türk daha (Mark Warmonger ve bir arakdaşı) yakında bize katılırlar sanırım. Şu anda tanıdığım sadece bu kadar türk var. :) Oyundan iletişime geçmek isteyen başka türk varsa nicklerimiz: Quelnil Jelantru Vorenas Jelantru Bumin Ruzgar Xxbar Silent (RL işler dolayısıyla geçici olarak inaktif)
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 selamlar, geçici görevim bitti,painkillers klanımıza tüm türk arkadaşları bekleriz....
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 beyler aktif/pasif muhabbetine girmeyelim.
Öne çıkan mesajlar