Janissaries Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Selamlar biz 2 arkadaş darkfall'a başladıkta eu serverında aktif olarak oynayanlar varmıdır forumdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 pasif oynayanlar var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Estel_Anorien said: pasif oynayanlar var bi de. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ayrımcılık yapmayalım ozaman pasiflerde kabulümüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0guz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ben 1 ay önce başladım EU dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bende EU dayım ama 3 gün falan oldu benim Mask Warmonger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Darkfall serverları hala kapanmadı ya ? En katı savunucuları bile bıraktı oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 2 serverda açık, populasyonları yüksek olmasada her hafta mutlaka birkaç siege oluyor son 3-4 gündür tekrar oyunla yakından ilgileniyorum ve NA serverında pvp durumu çok iyi şu ara. Bunun nedeni yakında gelicek değişiklikler, prestige classlar ve offline skill gelişim olanakları olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 offline skill gelişimi? eveonline gibi falanmı pek bilgim yokta bu oyunda biraz saçma olmazmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Nasıl olucak bilmiyorum ama bu konuda çalışmaları varmış eklenicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ayrıca evet server boş gibi ama tabi ben newbee yerlerde takılıyorumdaha goblin kesiyorum ondanmı bilmiyorum ama günde 4-5 kişi anca görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Serverlarda genelde populasyon belli bölgeler ve şehirlere dağınıktır, newbie zonelarda pek insan görmen olası değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 vallaha eveonline'ı bırakıp buna devam etsemmi etmesemmi gidip gelmekteyim karar verememekteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0guz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Oguz Khan oyundaki nickim eu dayım hepimiz bi clanda olsak keşke .bi clana da girdim çıksam ayıp olcak şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quelnil Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Sadece Türk clanından vazgeçeli baya oldu uzun süre boyunca 4 kişiden fazlasını göremeyince. Ama şu anda sevdiğimiz 2-3 tane yabancıyla birlikte kurduğumuz bir clanımız var ve 4 türküz. Oğuz ve şu anda tandığım yeni başlamış 2 türk daha (Mark Warmonger ve bir arakdaşı) yakında bize katılırlar sanırım. Şu anda tanıdığım sadece bu kadar türk var. :) Oyundan iletişime geçmek isteyen başka türk varsa nicklerimiz: Quelnil Jelantru Vorenas Jelantru Bumin Ruzgar Xxbar Silent (RL işler dolayısıyla geçici olarak inaktif) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 selamlar, geçici görevim bitti,painkillers klanımıza tüm türk arkadaşları bekleriz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 beyler aktif/pasif muhabbetine girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar