_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Şu "Unlimited Calls" hedesine türkiye dahil olsa, efsane olabilirdi. Ama tabiki dahil değil. Ama pay to call bile gayet uygun gözüküyor. Kullanılabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 işte onlar lazım türkiyeye. keşke olsa. hatta hafta sonu tarifeleri falan var onlar mükemmel uygun. pazar sohbetleri diye çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 skype yerine bir cok voip uygulamasi var türkiye ev hatlarini ücretsiz arayabileceginiz bir seferlik 10$ yükleme ile 4 ay boyunca ücretsiz konusuyorsun ve o 10 dolari kontör olarak kullaniorsun cep telefonlarini da baya ucuza ariyor ben 3 4 senedir devamli kullaniyorum skype cok pahali onlara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 o kadar söylemişsin de gösterip vermemişsin yani, söylesen de baksak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 unutmusum :) ben bu siralar mesela http://www.voipraider.com/en/index.html kullaniyorum bunun gibi bir cok site var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ayrica aklima geldi cep telefonuna fring uygulamasini kurup voipraider SIP ayarlarini girince wifi üzerinden cep tel ile türkiyeyi arayabiliyorum raht rahat 5800 kullaniyorum ve daha önce n78 kullaniyordum arada ufak tefek sorunlar olsa da bulunmaz bir nimet benim icin yurtdisinda iken türkiyeyi ücretsiz arayabilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Nasıl yapıyoruz Fring i voipraider a göre ayarlama işini , bi anlatabilir misin ayarları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 http://www.voipvoip.com/fring/ Bu şekildeymiş . Kaç MB kota kullanır acaba bu cep telefonundan ? 1 dk lık konuşma kaç byte yaklaşık , dikkat ettin mi hiç ultrAslan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 3g kullanmadigim icin ne kadar harcadigina hic dikkat etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Ben üye olup 10 dolar yükledim , sabit hatları bedava aramıyor ? Az da olsa devamlı gidiyor krediden . 90 gün bedava hakkınız var yazmasına rağmen . Bi terslik yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar