Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Skype ?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

görüntülü konuşmada msn den kat kat başarılı.
artık ne kullanırlar bilmiyorum ama mükemmel bir sistem olduğu kesin. ayrıca ay başında 10 euro ödedim. türkiyeyi cep telefonu olarak arıyorum sık sık. her konuşmam 10 dk yi buluyor.
bitmiyor. rusya - türkiye arası bitmiyor diyorsam acaba avrupa ülkeleri arasında görüşsem ne olacak. :)
ingilterede kullanmıştım türkiye yine listede yok tabii buda kazıklanıyorum anlamına geliyor. aslında değilde işte.
girse mutlu oıluruz. acaba ne bekleniyor bunun için.
Sosyal ağlarda paylaş

konusu açılmışken şunu sorayım, ben genelde evdeyken cep tel ile başkalarının cep tellerini arıyorum.
şimdi ben bu işi skype-to-başkalarının cep telleri şeklinde yapsam daha uyguna gelir mi?

ben türkselim ark çevrem ya avea ya da telsim. e haliyle feci giriyor bana bide kampanya fln hiçbişi yok bende düz tarifeden arıyorum hep, gençtürksel var bi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

@cenx : Yazılar bazen karadeliğe düşebiliyor ya da çoook çok geç iletiliyor. Aynı anda iki PC den oturum açınca Skype ' da garip davranışlar gözlemleniyor =) Chatleşirken , system saatini 1 saat geri al mesela , yazdığın yeni yazılar eskilerin arasına giriyor . yani mesela 15:00 da selam kithnoss yazmışsın 15:20 de , selam cenx yazmışım.. sistem saatini 15:10 a ayarlarsan , "naber kithnos" yazarsan , iki selam ın arasına giriyor , uyuz ediyor =)

(bu saat olayını birkaç aydır denemedim , son versionlarda düzelttilerse affola )

Ama görüntü ve ses konusuna katılıyorum 10 numara program. Symbian ı vs de var , kurdum cep telime , skype to skype yapıyorum y dışındaki ark larımı , cep telefonundan konuşma rahatlığıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

ha varmış lan 0,054 lira diyo, e o zaman aveanın 10 dakkası 50 kuruş, bu da 54 kuruş. tabii bu acaip avantajlı oluyo bu durumda. sim kartı kanalizasyona atıp skype a geçebilirim bu durumda.

gerçi ben wifi değil 3g kullanıcam genellikle, acep 100mblik paketler falan yeter mi bi ay için?

yok lan o sabit hatmış, 0.295miş cep telefonlarına -.- tüh
Sosyal ağlarda paylaş

valla iphonela fransada 3g'den giriliyo skype'a yazı yazabiliyosun vs vs ama konuşamıyosun. 3g'den konuşamazsın diyo direk. heralde gsm şirketini koruma amaçlı birşey bilmiyorum. ama mesela wifi'ya girince telefonla, o zaman konuşabiliyosun da. öyle bir durum var, türkiyede de olabilir o yüzden ona bi dikkat et derim. yani çoğu zaten 3g kullanıcaksan, çalışmayabilir :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bn tr yi ararken avea da ses gec gidiyor ama cok nadir. Ayrica bn sunu demek istiyorum avrupa standartlarindaki gibi ne zaman oluruz skype da? Cunku mesela fransada ki arkadas almanyayi ya da bi avrupa ulkesini ararsa bizim su durumdan daha uygun ve ucuz para oduyor. Ben 3g den hic kullanmadim tarifeli degilim. Ama wifiden arayinca hic seste kalitesizlik olmuyor avea disinda bi problem yok. Normalinden aslinda cok uygun bu durum.

Not: 3g ortaminda program calismiyor. (iphone)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...