dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 boktan değil de oturulmuyor, rahat hareket edilemiyor.. eğilsen kravat gidiyor öne.. ben yalnız kaldığım an yayılarak otururum.. oturuş pantolonu torba eder iyice.. kolları kafanın arkasına koyarsın, gömlek dar kesim değilse pantolonun kenarından yukarı pörtler.. kolları indirince denize ilk atlayıştaki mayo misali şişiverir. gerinsen falan bi süre sonra kırışır.. yani bi 10sene falan önce böleydi takım elbise teknolojisi çok değişmediyse.. tabii bi de giymesi var; ironman'in giysisini giymesi daha az çileli duruyor bakınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 takım elbiseyi öyle profesyonel yapan yerler var ki dasaaa. Spor giyime göre çok güzel kesimleri olan Hugo Boss'ı bi ara zengin olursan, elit olursan önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 http://www.sonteklif.com/img/uploads/1209/32819_0_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Sparkcaster said: http://www.sonteklif.com/img/uploads/1209/32819_0_b.jpg o da ayrı dert.. ne olursa olsun varlığını hissediyorsun.. ben eve geldiğimde cep telefonu, cüzdan, anahtar, saat bile tutmuyorum üzerimde rahatsızlık veriyor diye.. 20dakikaya kalmadan çıkartıp çekmeceye atacağım bir aparattır kravat iğnesi.. şu kol düğmeleri de aynı şekilde.. yok abi ben takım elbise giymek için yollanmamışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ha eve gelince beni de bunaltır mesela da takım elbiseyi bazen giymek güzel. Her gün muhteşem bayabilir tabi kimisini, şu an takım elbise benim için ıı pek sıkıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Yiğidin malı meydandadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 özdileği sadece havlu zannetmiyosunuz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben hatirliyom bursadakini, cok güzel bi alisveris merkeziydi. özsüt vardi di mi lokanta kisminda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 tabiki sadece havlu zannetmiyoruz aynı zamanda barney stinson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 vaniLLe said: bu bakış, o gülüş, gözlükler.....arkadaşımın aynısı lan. gidip az söveyim çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Sparkcaster said: takım elbiseden hoşlanmamak ne ya, liseli misin dasaaa tiksiniorum takım giymekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 takım elbise fiyatı gösteren şeyde barney var HAHAHAHAHAHA oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kumas italyan olacak ve üzerime dikilecek. Is disindada takim elbise giyerim (okul haric). Suit Up diyor barney gibi adami özdilek firmasi nasil kullanir merak ediyorum. Özdilek lan bir kere isim les gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 senaristlere göndersen dizide esprti diye çıkar bence.. barney standartlarında fiyat o derece kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 abi yaaa :D o mağza çalışanı herhalde HIMYM izliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 vaniLLe said: ben hatirliyom bursadakini, cok güzel bi alisveris merkeziydi. özsüt vardi di mi lokanta kisminda ? vardı sanırım ben bayaaadır gitmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar