Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 database ayarı yapıcaksın..[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ne kasıon şıpeyır ın (şaypır yada şıpre burdakiler öle dio lolz) account modulu var ztn :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
wolcano Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 diemasterın yazdigi gercekten cok harika kullanişli bişi.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: _Dalamar_, 03 Ağustos 2004 15:51 tarihinde demiş ki: database ayarı yapıcaksın.. kurcaladım ama beceremedim şimdi accounts klasörü içine 5 tane felan klasör açıyor oradalarda sanırım yapmam gereken bir şey var bilemedim. yardımcı olursan sevinirim.[signature][hline]|Xharloan|
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: -Aeris-, 03 Ağustos 2004 12:16 tarihinde demiş ki: daymastır para istemesin? Ciddi bi projesi olan herkese asp üyelik sistemi konusunda elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 04 Ağustos 2004 02:26 tarihinde değiştirilmiştir]
monarchy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Hepinize tesekkür ederim ilgileriniz için yanlız bişiyler duydum bu online acc sisteminin bazı dez avantajları varmıs serverı gocertmek isteyenler binlerce acc alıyormus aynı maille bu gibi şeyler hacklenmesi daha kolay oluyormus hatta bu tanınmıs bir serverın basına gelmiş ne derece dogru bilmiyorum saygılarımla[signature][hline]
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 monarchy: gerekli önlemli almazsan öyle şeyler yapılabilir.[signature][hline]how much longer?
Deltree Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 DIEMASTER ın arkasındayım ... +1 ona ulaşan bana ulaşmış demektir zaten yada bana ulaşan ona ulaşmış demektir..[signature][hline]- SlayerTr -
Öne çıkan mesajlar